Γ’ Εθνικη: Παικτης του Πανθρακικου ο Χαληλ Ιμπραμ Τανζου

Νέα μεγάλη μεταγραφική κίνηση για την ομάδα της Κομοτηνής

Την απόκτηση του 25χρονου Ξανθιώτη Χαλήλ Ιμπράμ Τανζού ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ο Πανθρακικός, ενόψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ορφέα Ξάνθης, ενώ την περσινή σεζόν κατέγραψε 4 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League 2 με τη φανέλα του ΑΟΞ.

Η ανακοίνωση, αναφέρει: «Η Διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός προέρχεται από τον ΑΟ Ξάνθης, όπου αγωνίστηκε στη Super League 2. Ο Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Ορφέα, στα 15 του αγωνίστηκε στην ομάδα του χωριού του τα Σήμαντρα, ακολούθησε η παρουσία σε Άτλα Σελίνου και Παύλο Μελά Κουτσού οπού είχε μια εντυπωσιακή διετία προτού συνεχίσει την καριέρα του στον Ορφέα την φανέλα του οποίου φόρεσε για μια γεμάτη τετραετία προτού κάνει το μεγάλο βήμα πρόπερσι το καλοκαίρι και να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο στον ΑΟΞ.

Παραχωρήθηκε δανεικός στον Ορφέα με τον οποίο αναδείχτηκε πρωταθλητής Γ’ Εθνικής έχοντας εξαιρετικές εμφανίσεις και στα μπαράζ ανόδου. Ενώ στην περσινή σεζόν στην επιστροφή του στον ΑΟΞ αγωνίστηκε σε 4 παιχνίδια με την φανέλα του ΑΟΞ στο πρωτάθλημα της Super League 2.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.