Γ’ Εθνικη: Νεα νικη για τον Πανθρακικο

Επικράτησε του Άρη Αβάτου και παραμένει στη 2η θέση

Χωρίς να πατήσει γκάζι, ο Πανθρακικός επικράτησε άνετα του Άρη Αβάτου με 2-0 παραμένοντας στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σκόρερ για την ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη χρίστηκαν οι Τανζού Χαλήλ Ιμπράμ (34′) και Χρήστος Βάσκος (38′).

Οι παίκτες του Νίκου Μπαχαριδη είχαν τον έλεγχο του αγώνα σε όλη την διάρκεια του αγώνα, πίεσαν, είχαν περισσότερες ευκαιρίες από τους παίκτες του Άρη Αβάτου, οι οποίοι παρατάχθηκαν με καθαρά αμυντικό σχήμα στο παιχνίδι. Με βάση την εξέλιξη του ματς ήταν θέμα χρόνου οι «πράσινοι» να ανοίξουν το σκορ, αφού είχαν την υπεροχή και τον έλεγχο από νωρίς.

Στο 9’ οι «Πράσινοι» απείλησαν για πρώτη φορά με μια κεφαλιά του Σιδηροπούλου την οποία όμως μπλόκαρε ο Κάρα Ισμαήλ, ενώ και στο 22’, μετά από φάουλ του Αρετά, ο Σιδηροπούλος έπιασε και πάλι τη κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 27’ είχαμε τη πρώτη απειλή από πλευράς Άρη Αβάτου, με τον Αναστασιάδη να κάνει ένα καλό σουτ, αλλά να βλέπει τον Κοτσάκη να μπλοκάρει.

Στο 35’ ήρθε τελικά το γκολ για τους γηπεδούχους, όταν μετά από μπαλιά του Βασκου στον κενό χώρο, ο Τανζού έγινε αποδέκτης της μπάλας και με ωραίο πλασέ έγραψε το 1-0. Τέσσερα μόλις λεπτά αργότερα οι ίδιοι παίκτες συνδυάστηκαν και πάλι, με τον Τανζού αυτή τη φορά να βρίσκει τον Βάσκο που βγήκε σε τετ-α-τετ με τον Καρά Ισμαήλ, τον είδε εκτός θέσης και με ψηλοκρεμαστό σουτ τον νίκησε για το 2-0. Τελευταία φάση του ημιχρόνου ήταν ένα σουτ του Γιαννακιτσίδη που κατέληξε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στην επανάληψη είχαμε τη πρώτη φάση στο 46’ με τον Γκουτσίδη να κάνει ένα σουτ και τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Αβατου, στερώντας του το γκολ και από την ομάδα του το 3-0. Στο 62’ ο Θανάσης Ντίνας εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ, ενώ στο 65’ Σμάλης έκανε σουτ το οποίο μπλόκαρε ο Κάρα Ισμαήλ. Από εκεί και έπειτα ο Πανθρακικός ήλεγξε το ρυθμό του αγώνα, κατέβασε τη πίεση του και διατήρησε απλά το υπέρ του προβάδισμα, για να πάρει άλλη μια νίκη εντός έδρας και να κάνει το «4×4».

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Νίκος Μπαχαρίδης): Κοτσάκης, Καλογρανάς, Αρετάς (46’ Ντίνας), Σιδηρόπουλος, Λειβαδιώτης, Χακάν (46’ Κωσταρέλης), Γιαννακιτσίδης (46’ Γκουτσίδης, Σμαλής, Βάσκος (66’ Φουρλατάρας), Αντωνιάδης, Τανζού (77’ Παχούμης).

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Κώστας Μπεδρελής): Κάρα Ισμαήλ, Χασάνογλου, Ψεμματάς (55’ Τσαπάρας), Τενεκές, Λεωντσάκος, Βασιλάκης, Παναγιωτίδης (78’ Παπαχρήστου), Αναστασιάδης, Θεοδωρόπουλος (78’ Αναγνωστόπουλος), Κοντογιαννίδης, Γκαρνέτας (65’ Γεωργιάδης).

Δείτε τις δηλώσεις του Νίκου Μπαχαρίδη μετά το τέλος του αγώνα

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.