Γ’ Εθνικη: Μεγαλη εκτος εδρας νικη για τον Πανθρακικο

Επικράτησε με ανατροπή του Άρη Αβάτου

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Πανθρακικός συνέχισε την εξαιρετική του πορεία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής επικρατώντας με 3-1 του Άρη Αβάτου.

Σκόρερ για τον Πανθρακικό χρίστηκαν οι Χιντζίδης (2) και Βάσκος.

Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ δύο τερμάτων τον Στράτο Χιντζίδη, πήρε τη νίκη και σκαρφάλωσε ακόμα ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι γηπεδούχοι αν και προηγήθηκαν στο σκορ από το πρώτο τέταρτο, στη συνέχεια ο Πανθρακικός ήταν ανώτερος και κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση.

Στο 14΄, ο Αναγνωστόπουλος εκτέλεσε ένα φάουλ από τα δεξιά, ο Λεωντσάκος έκανε την κεφαλιά πάσα στο δεύτερο δοκάρι, ο Μουξιός ακούμπησε την μπάλα όσο έπρεπε προκειμένου να φτάσει στον Τενεκέ και ο τελευταίος με κοντινή κεφαλιά να κάνει το 1-0.

Η απάντηση ήρθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Χιντζίδης με φοβερή εκτέλεση φάουλ, πέρασε την μπάλα πάνω από το τείχος και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1.

Σε μία όμοια κατάσταση. στο 48′ ο Χιντζίδης και πάλι, αυτή τη φορά από μεγαλύτερη απόσταση έστειλε την μπάλα στη γωνία που κάλυπτε ο Τσατάι, σκόραρε και πάλι για το 1-2, με μια αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ, σαφώς μεγαλύτερης δυσκολίας από την προηγούμενη.

Ο Άρης Αβάτου δεν κατάφερε να βγάλει άμεση αντίδραση και στο 79′ έπειτα από κόρνερ του Χακάν με πολλά φάλτσα, ο Τσατάι δεν υπολόγισε σωστά την τροχιά της μπάλας και εκμεταλλευόμενος την ασταθή του απόκρουση, ο Βάσκος με κοντινή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Πανθρακικός ανέβηκε στην τρίτη θέση, φτάνοντας τους 38 βαθμούς και το Σάββατο υποδέχεται στο ΔΑΚ την Δόξα Δράμας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σιουμπάρας, με βοηθούς τους Μποίτσιο και Παστιάδη από την ΕΠΣ Δράμας.

Άρης Αβάτου (Κώστας Μπεδρελής): Καρά Ισμαήλ Τσατάι, Παπαχρήστου (Αναστασιάδης), Λεωντσάκος, Τενεκές, Κουτσούμπας, Βασιλάκης (Θεοδωρόπουλος), Μουξιός (Γκαρνέτας), Τσάπαρης, Ψεμματάς (Αλή Ερτουρούλ), Αναγνωστόπουλος, Κοντογιαννίδης (Καραμανίδης)

Πανθρακικός (Νίκος Μπαχαρίδης): Κοτσάκης, Καλογρανάς, Χιντζίδης (Αρετάς), Σιδηρόπουλος, Κούσουλας, Βελή Μεμέτ Χακάν, Στοΐνοβιτς (Γιαννακιτσίδης), Κωσταρέλης (Βαφειάδης), Φουρλατάρας, Βάσκος, Γκουτσίδης (Αντωνιάδης)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.