Γ’ Εθνικη: Φιναλε με ισοπαλια για Πανθρακικο

Ξεκινάει ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν

Ισόπαλος με σκορ 2-2 αναδείχθηκε ο Πανθρακικός με τον Αγροτικό Αστέρα στην 30η και τελευταία αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Ο Πανθρακικός προηγήθηκε με τον Φουρλατάρα, βρέθηκε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου πίσω στο σκορ με 1-2 και το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Βάσκος στο 58′.

Στο 28′ ο Πανθρακικός κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ όταν μετά από γύρισμα του Μπαϊκαρά ο Φουρλατάρας με σουτ από το ύψος της περιοχής την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0. Λιγο πριν το ημίχρονο στο 44′ η κεφαλιά του Κωσταρέλη μετά από φάουλ του Χιντζίδη πέρασε μόλις άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αγροτικός έφερε τα πάνω κάτω σε ένα διλεπτο κάνοντας το 1-2. Στο η ομάδα του Ευόσμου ισοφάρισε όταν από κόντρες η μπάλα έφτασε στον Τσολάκη που με πλασέ έκανε το 1-1, ενώ στο 49′ ο Ζήση με διαγώνιο σουτ μετά από αδράνεια της άμυνας από κόρνερ έγραψε το 1-2. Στο 58′ από ωραία μπαλιά του φορμαρισμένου Φουρλαταρα ο πρώτος σκόρερ των πράσινων Χρήστος Βάσκος με άψογο γωνιακό σουτ έκανε το 2-2 φτάνοντας τα 16 στο πρωτάθλημα στην καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Στο 86′ ο Φουρλατάρας έπιασε ωραίο σουτ με την μπαλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Καζέλη.

Ο Πανθρακικός ολοκλήρωσε την σεζόν στην 6η θέση και τους 47 βαθμούς εξασφαλίζοντας από νωρίς μια άνετη παραμονή, ενώ ο Αγροτικός Αστέρας υποβιβάστηκε ολοκληρώνοντας το πρωτάθλημα με 30 βαθμούς και ελπίζει το θαύμα της αναδιάρθρωσης ώστε να μην υποβιβαστεί μετά από 46 χρόνια στο τοπικό.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μπαχαριδης): Ζωγράφος, Τσώλας (69′ Καλογρανάς), Χιντζίδης (89′ Κούσουλας), Σαπνάρας, Κωσταρέλης, Χακάν (82′ Κωστανταράκης), Γιαννακιτσίδης, Φουρλατάρας, Βάσκος, Αντωνιάδης (69′ Αρετάς), Μπαϊκαρά (45′ Γκουτσίδης).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Καζέλης, Χατζηιωάννου, Φετεινίδης, Πιεσύκοβ (46′ Γαβαλίδης), Αιχμαλωτίδης, Παρασίδης, Τσολάκης, Πέριτς (72′ Αρμενάκης), Πέτκος (67′ Βασίλας), Κωτσούλας, Νίκος (46′ Ζουλούμης).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.