Γ’ Εθνικη: Επιστροφη στις νικες για τον Πανθρακικο

Έσπασε το σερί θετικών αποτελεσμάτων του Νέστου Χρυσούπολης

Ο Πανθρακικός επικράτησε με 1-0 του Νέστου Χρυσούπολης και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος για τον Πανθρακικό ήταν ο Βάσκος στο 20′.

Η ομάδα του Νίκου Μπαχαριδη έπαιξε καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και έφτασε τους 41 βαθμούς, καθάρισε την παραμονή, ενώ ο Νέστος του Νίκου Κεχαγιά έδειξε μια καλοδουλεμένη ομάδα με δύο δοκάρια και απέδειξε πως δίκαια κάνει πορεία πρωταθλητισμού στο β’ γύρο και αξίζει μια θέση στην κατηγορία.

Το αξιοσημείωτο είναι πως ο Πανθρακικός ήταν η ομάδα που η Χρυσούπολη έκανε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και αυτή μετά από 15 ματς που της έσπασε το αήττητο 15 αγώνων με 9 νίκες και 6 ισοπαλίες.

Ο Νέστος μπήκε καλύτερα στο 3′ είχε απ’ ευθείας φάουλ του Γκατζολάρι με τον Ζωγράφο που ξεκίνησε πάλι βασικός να διώχνει ενστικτωδώς σε κόρνερ ενώ στο 10΄ στο σουτ του Οκάν η μπαλα κατέληξε στο δοκάρι και στη συνέχεια μπλόκαρε ο Ζωγράφος. Στο 20′ κόντρα στην εξέλιξη του ματς ο Γιαννακιτσιδης βρήκε στον κενό χώρο τον συνήθη ύποπτο Βάσκο, που πρόλαβε την έξοδο του Νομικού και με σουτ ψηλά στην εστία έκανε το 1-0 πετυχαίνοντας το δωδέκατο τέρμα του. Στο 32′ σε σέντρα του Καλογρανά το μονοκόμματο σουτ του Στοϊνοβιτς πέρασε λίγο άουτ, όπως και στο 40′ το απ’ ευθείας φάουλ του Γιαννακιτσίδη.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 49′ σε φάση διαρκείας, το σουτ του Βασκου πέρασε άουτ. Στο 52′ ο Νέστος ήταν πάλι άτυχος όταν ο Ράνος εκμεταλλεύθηκε αδράνεια της άμυνας των πρασίνων έπιασε ωραίο σουτ αλλά η μπάλα βρήκε το δεξί δοκάρι του Πανθρακικού. Στο 67ο λεπτό ο Χακάν είδε τον Νομικό εκτός εστίας, αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Στο 75′ και πάλι ο Ζωγράφος αντέδρασε έξοχα στο σουτ του Τουρσίδη, απομακρύνοντας σε κόρνερ, ενώ η τελευταία ευκαιρία στην αναμέτρηση ανήκε στον Νέστο με τον ίδιο παίκτη, αλλά το σουτ του πέρασε άουτ στις καθυστερήσεις.

Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε με τον πέμπτο Πανθρακικό να ανεβαίνει στους 41 βαθμούς, ενώ ο Νέστος έμεινε στους 33 στη μάχη για παραμονή στην κατηγορία.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα της Κομοτηνής θα παίξει μέσα στο Ορφάνι, ενώ ο Νέστος θα υποδεχτεί τον Θερμαϊκό.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μπαχαρίδης): Ζωγραφος, Καλογρανάς, Αρετάς (82′ Φουρλατάρας), Σιδηρόπουλος, Σαπνάρας, Χακάν, Γιαννακιτσίδης (82′ Χιντζίδης), Κωσταρέλης, Βάσκος, Αντωνιάδης (61′ Μπαικαρά), Στοΐνοβιτς (34′ Γκουτσίδης).

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Κεχαγιάς): Νομικός, Πανταζής, Οκάν (73′ Τουρσίδης), Αδαμίδης, Πολίμος, Ζαχαράκης, Γκατζολάρι (46′ Τσαταλμπασίδης), Ράνος (87′ Τσάκωνας), Μενίκου, Κούτεφ (46′ Γιάνκοβιτς).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.