Γ’ Εθνικη: Εδειξε χαρακτηρα και ξεκολλησε απο τον πατο της βαθμολογιας

Δόξα Προσκυνητών – Καμπανιακός 2-1

Νίκη και μάλιστα με ανατροπή πέτυχε στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης για την 11η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, η Δόξα Προσκυνητών επί του Καμπανιακού και έτσι ξέφυγε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.
 
Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, η Δόξα το πρωτο, ενω ο Καμπανιακός το δεύτερο όπου και προηγήθηκε αλλάη Δόξα Προσκηνυτών έδειξε πως έχει χαρακτήρα ως ομάδα, δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της αποτέλεσμα.
 
Συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι δημιούργησαν κάποιες φάσεις στο πρώτο μέρος, χωρίς όμως να βρουν δίχτυα, στο 3’ όταν ο Βάσκος με σουτ δεν βρίσκει στόχο και στο 18’ όταν σε κεφαλιά του Βάσκου μπλόκαρε ο πολύπειρος Κηπουρός.
 
Ο Καμπανιακός μπήκε δυνατά στο δεύτερο και με τον Κουντουρά, ο οποίος, ύστερα από σέντρα του Μπάλλιου, με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 55’. Στην συνέχεια χάθηκαν μεγάλες ευκαιρίες για τον Καμπανιακό με τον Μπάλλιο και Στεφανίδη να καθαρίσει το παιχνίδι αλλά ο Περτσάς αντέδρασε σωστά.
 
Στο 56΄πέρασε στον αγώνα ο Εμρέ για τη Δόξα και στο 65΄ ύστερα από τραγικό λάθος της άμυνας του Καμπανιακού σε σεντρα του Βάσκου ο ίδιος παίκτης έφερε το ματς στα ίσια. Μεγάλη ευκαιρία για το 2-1 χάθηκε σε τετ α τετ του Εμρέ στο 66’ αλλα ο Κηπουρός έδειξε την εμπειρία του.
 
Στη συνέχεια οι του Καμπανιακού έχασαν μεγάλες ευκαιρίες με τον Μπαλιο και τον Στεφανίδη να προηγηθούν ξανά στο σκορ. Αυτό όμως που δεν κατάφεραν να κάνουν οι παίκτες του Καμπανιακού το κατάφεραν οι γηπεδούχοι στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, όταν, ύστερα από πάσα του Γιαννακιτσίδη, πάλι ο Εμρέ έκανε το 2-1 χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης στη Δόξα. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων 

Δόξα Προσκυνητών (Γ. Κλειτσιώτης): Περτσάς, Κελεσίδης, Μουζασβίλι, Δραγανίδης, Μόσχος, Βάσκος, Κλης, Δημητριάδης, Γιαννακτσίδης, Τρίχας, Ιωαννίδης
Καμπανιακός (Γ. Κερλίδης): Κηπουρός, Μενιγκάλι, Αλμπάνης, Σαραγιώτης, Ρακαβίνας, Υψηλός, Στεφανίδης, Ασλαμπάλογλου, Κουντουράς, Κασαπίδης, Μπάλλιος 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής της Γ’ εθνικής κατηγορίας:

 

ΑΟ Καρδίας-Εορδαϊκός 2-1
Δόξα Προσκυνητών-Καμπανιακός 2-1
Απόλλων Καλαμαριάς-Απόλλων Παραλιμνίου 2-0
ΑΠΕ Λαγκαδά-Νέστος Χρυσούπολης 2-0
Ορφέας Ξάνθης-ΦΑΣ Νάουσα 1-1
Αλμωπός Αριδαίας-Καβάλα 1-0
Μακεδονικός Φούφα-ΑΕΠ Βατολάκκου 2-0
Ρεπό: Δόξα Δράμας

 
 

Η βαθμολογία μετά από 10 αγωνιστικές

 

1 Απόλλων Καλαμαριάς 24*
2 ΑΠΕ Λαγκαδά 22*
3 Δόξα Δράμας 21*
4 Νέστος Χρυσούπολης 17*
5 Ορφέας Ξάνθης 17*
6 Μακεδονικός Φούφα 14*
7 Αλμωπός Αριδαίας 14*
8 Καμπανιακός 13*
9 ΑΟ Καρδίας 12
10 Καβάλα 11*
11 Νάουσα 11*
12 Απόλλων Παραλιμνίου 10
13 Δόξα Προσκυνητών 8*
14 Εορδαϊκός 7
15 ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου 5*

 
Με * οι ομάδες που έχουν κάνει το ρεπό τους

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.