Γ’ Εθνικη: Ασταματητος ο Πανθρακικος

Επικράτησε με 1-0 του Πανδραμαϊκού

Ασταμάτητος είναι ο Πανθρακικός, καθώς επικράτησε με 1-0 του Πανδραμαϊκού συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία. Σκόρερ του χρυσού τέρματος ήταν ο Χρήστος Γιαννακιτσίδης στο 84′.

Ο Πανθρακικός μπορεί να μην είχε τις μεγάλες φάσεις, ωστόσο δεν απειλήθηκε καθόλου και ήταν αυτός που έψαξε το γκολ μέχρι το τέλος για να δικαιωθεί λίγο πριν από τη λήξη του ματς. Βάσει εικόνας ήταν καλύτερος από τον Πανδραμαϊκό και έδειξε πως επέστρεψε για τα καλά στις εθνικές κατηγορίες.

Στο μυαλό του Νίκου Μπαχαρίδη

Ο Πανθρακικός αγωνίστηκε σε διάταξη 4-2-3-1.  Κάτω από τα δοκάρια επανήλθε ο Κοτσάκης και στην άμυνα αγωνίστηκαν οι Καλογρανάς (δεξιά), Χιντζίδης (αριστερά), Κούσουλας και Σιδηρόπουλος (στόπερ). Στη μεσαία γραμμή ως αμυντικά χαφ έπαιξαν οι Χακάν και Σμάλης με τον Γκουτσίδη να κινείται ως δεξί εξτρέμ, τον Στοΐνοβιτς ως αριστερό ενώ ο Βάσκος αγωνίστηκε πίσω από τον Φουρλατάρα, που ήταν ο μοναδικός προωθημένος.

Η εικόνα της αναμέτρησης

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είχαν την πρώτη καλή στιγμή, όταν η κεφαλιά του Βάσκου ύστερα από σέντρα του Γκουτσίδη πέρασε άουτ. Ο Πανθρακικός είχε την υπεροχή και προσπαθούσε να πατήσει στην αντίπαλη περιοχή κυρίως από τα πλάγια, αφού ο άξονας ήταν μπλοκαρισμένος. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο Πανθρακικός είχε άλλη μια καλή στιγμή μ’ ένα σουτ του Χακάν που πέρασε ψηλά άουτ στο 39’. Από την άλλη πλευρά, ο Πανδραμαϊκός ήταν μεν οργανωμένος ανασταλτικά, ωστόσο ήταν εντελώς ακίνδυνος επιθετικά με τη μοναδική του στιγμή να είναι στο 37’, όταν το απευθείας φάουλ του Μαχαίρα μπλόκαρε ο Κοτσάκης.

Η πρώτη καλή ευκαιρία των γηπεδούχων στο δεύτερο μέρος προήλθε από στημένο με εκτελεστή τον σπεσιαλίστα Χιντζίδη αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ στο 55’. Στο 67’ ο Πανδραμαϊκός έμεινε με παίκτη λιγότερο, αφού ο Μπάμπουρας αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι κέρδισαν άλλο ένα φάουλ εκτός περιοχής και αυτή τη  φορά ήταν ο Μάντζαρης που εξουδετέρωσε την εκτέλεση του Χιντζίδη. Το αριθμητικό πλεονέκτημα σε συνδυασμό με τη φρεσκάδα στη μεσοεπιθετική γραμμή, λόγω των αλλαγών έκανε πιο πιεστικούς τους γηπεδούχους.

Στο 77’ ο Μάντζαρης μπλόκαρε την μπάλα σε κεφαλιά του Μπαϊκαρά, ενώ στο 80’, στο τρίτο φάουλ που κέρδισαν οι «πράσινοι» σε πλεονεκτική θέση, την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντίνας, που έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Η επιμονή των παικτών του Πανθρακικού δικαιώθηκε στο 84’ με τη συνεργασία των δύο εκ των τριών αλλαγών. Σε σέντρα που έγινε από τα αριστερά ο Ντίνας έκανε την κεφαλιά-πάσα και ο Γιαννακιτσίδης με σουτ πέτυχε το νικητήριο γκολ.

Πανθρακικός: Kοτσάκης, Καλογρανάς, Χιντζίδης, Κούσουλας, Σιδηρόπουλος, Σμάλης, Χακάν (86΄Βαφειάδης), Γκουτσίδης (57΄Ντίνας), Στοϊνοβιτς (57΄Γιαννακιτσίδης), Φουρλατάρας (57΄Μπαϊκαρά), Βάσκος.

Πανδραμαϊκός: Μάτζαρης, Μεντής, Μητρούσης, Vasiljevic, Μαχαίρας, Χατζηκυριάκου, Αχαλινόπουλος, Γιαννόπουλος, Κουκόλης, Μπάμπουρας, Παυλίδης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.