Γ΄ Εθνικη: Τρομερος Πανθραξ «διελυσε» την Αλεξανδρουπολη

Πρεμιέρα με το δεξί για την ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη

Θυμίζοντας τις ένδοξες μέρες του παρελθόντος, ο Πανθρακικός διατήρησε την καλή παράδοση κόντρα στις ομάδες της Αλεξανδρούπολης και επικράτησε με το εμφατικό 3-0 στην πρεμιέρα της Γ΄ Εθνικής.

Με σκόρερ τους Γιαννακιτσίδη (16΄), Βάσκο (28΄) και Γκουτσίδη(70΄) και χάνοντας σωρεία ευκαιριών, ο Πανθρακικός επέστρεψε στον ποδοσφαιρικό χάρτη και απέδειξε με το «Καλημέρα» πως θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη Γ΄ Εθνική.

«Κάθε πρεμιέρα έχει τη δυσκολία της και το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει τη δυσκολία της αποστολής μας» παραδέχθηκε ο Νίκος Μπαχαρίδης στο τέλος της αναμέτρησης, ο οποίος είδε την ομάδα του να κυριαρχεί από το 10΄ και μετά. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η σέντρα-σουτ του Γιαννακιτσίδη, που κατέληξε στα δίχτυα της Αλεξανδρούπολης στο 16΄ενώ ο Βάσκος μετά από λίγα λεπτά έφερε τον Πανθρακικό σε απόσταση δύο τερμάτων.

Η Αλεξανδρούπολη πίεσε στο δεύτερο μέρος αλλά ο Πανθρακικός έχασε την ευκαιρία να κάνει 3 τα τέρματα του με τον Γιαννακιτσίδη να αστοχεί από πλεονεκτική θέση προ κενής εστίας. Τανζού και Μπαϊκαρά έκαναν δύσκολη τη ζωή των αμυντικών και ο Γκουτσίδης «σφράγισε» τη νίκη των «Πρασίνων» διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μπαχαρίδης) Κοτσάκης, Καλογρανάς, Αρετάς, Σιδηρόπουλος, Σαπνάρας, Χακάν (78′ Φουρλατάρας), Γιαννακιτσίδης (66′ Γκουτσίδης), Σμάλης (56′ Κωσταρέλης), Βάσκος, Μπαϊκαρά (78′ Αντωνιάδης), Τανζού.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ FC (Ουσταμπασίδης) Κεσουδάκης, Τσιτσεκίδης, Τσιεγγελιδης, Παπαγεωργίου, Πουλουξής (67′ Γκαϊτατζής), Αμπραχαμιάν (67′ Μαλτέζος), Τρανόπουλος, Παπάζογλου, Ευθυμιάδης (46′ Χριστοφορίδης) Πατσιώρας Κ., Καρακασίδης)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.