Γ΄ Εθνικη: Το προγραμμα της 10ης αγωνιστικης

Για την επιστροφή στις νίκες κόντρα στη Βέροια ο Πανθρακικός

Στο ΔΑΚ Κομοτηνής παρουσία κόσμου αγωνίζεται την Κυριακή 12 Νοεμβρίου ο Πανθρακικός, που υποδέχεται στις 15:00 την Βέροια. Η ομάδα του Γιώργου Μαραντά, μετά από μία μαχητική εμφάνιση στην Καβάλα και τον βαθμό της ισοπαλίας που απέσπασε, θέλει τη νίκη ώστε να μείνει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα της Γ΄ Εθνικής.

Η Βέροια έρχεται στην Κομοτηνή με νέο προπονητή, καθώς μετά την παραίτηση Παπατζίκου ύστερα από την εντός έδρας από την Κρηστώνη, τα ηνία ανέλαβε ο 49χρονος Γιάννης Πολλαετίδης.

Ο Γιάννης Πολλαετίδης έχει περάσει από ως πρώτος από Αλμωπό Αριδάιας, Αιολικό, Απόλλων Καλαμαριάς, Τριγλια και ως βοηθός σε Ιωνικό, Δόξα Δράμας, Ηρόδοτο, Αλμωπό Αριδαίας.

Η ομάδα της Κομοτηνής θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ivan Silva, o οποίος συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες, αλλά όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονται στη διάθεση του Μαραντά, ο οποίος κατέστρωσε τα πλάνα του ώστε η ομάδα να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ. Τσοπουλίδης του Συνδέσμου Ξάνθης με βοηθούς τους κ. Χατζηνάκο, Μπαίτσιο  του Συνδέσμου Δράμας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής (12/11 – 15:00)
Ορέστης Ορεστιάδας – Άρης Αβάτου 
Πανθρακικός – Βέροια 
Άρης Πετεινού – Μέγας Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας 
Δόξα Δράμας – Νέστος Χρυσούπολης 
Ποσειδώνας Ν. Μηχανιώνας – ΑΟ Καβάλα
Αναγέννηση Επανομής – Νίκη Ευκαρπίας 
Αετός Βαρβάρας – Απόλλων Παραλιμνίου
Κεραυνός Αγγελοχωρίου – ΑΟ Χανιώτη 
ΠΑΟΚ Κρηστώνης – Θερμαϊκός Θέρμης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.