Γ΄ Εθνικη: Πανθρακικο πρασινο «τσουναμι» παρεσυρε τον Ορφεα Ξανθης

Απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής ο Πανθρακικός

Πραγματοποιώντας για μία ακόμα φορά εξαιρετική εμφάνιση, ο Πανθρακικός επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση του Ορφέα Ξάνθης με 3-0 κάνοντας το 3 στα 3 στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Ο Νίκος Μπαχαριδης επέλεξε στο βασικό σχήμα τον Κοτσάκη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά τους Καλογρανά, Σαπνάρα, Σιδηρόπουλο και Αντωνιάδη. Στα χαφ αγωνίστηκαν οι Σμάλης, Κωσταρέλης έχοντας αριστερά τον Τανζού, δεξιά τον Ντίνα, «δεκάρι» τον Γιαννακιτσίδη και στην κορυφή της επίθεσης τον Βάσκο.

Οι «Πράσινοι» για άλλη μία αναμέτρηση έκαναν και πάλι πολλές τελικές προσπάθειες, κέρδισαν το χειροκρότημα των φιλάθλων και έδειξαν πανέτοιμοι για τα δύο επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με Πανδραμαϊκο και Ποσειδώνα Μηχανιώνα.

Η ομάδα της Κομοτηνής προηγήθηκε στο 15΄ όταν Βάσκος και Καλογρανάς συνεργάστηκαν εξαιρετικά και ο τελευταίος – αν και αμυντικός – με απίστευτο τελείωμα έκανε το 1-0. Ο Πανθρακικός είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, ωστόσο ο Ορφέας απείλησε λίγο πριν τη συμπλήρωση των 45΄ εκμεταλλευόμενος λάθος στη μεσαία γραμμή, ωστόσο ο Πασχαλάκης νικήθηκε από τον Κοτσάκη!

Ο Πανθρακικος μπήκε φουριόζος στο δεύτερο μέρος και απείλησε στο 52΄ με τον Γιαννακιτσίδη ενώ στο 54΄ ο Καλογρανάς με ψυχραιμία εκτέλεσε τον τερματοφύλακα του Ορφέα για δεύτερη φορά! Οι «Πράσινοι» με την ψυχολογία με το μέρος τους πίεσαν και έχασαν ευκαιρίες με Βάσκο, Γκουτσίδη και Φουρλατάρα. Ο «Φούρλα» πήρε το αίμα του πίσω και διαμόρφωσε στο 90΄ το τελικό 3-0.

Διαιτητής Κωστούλας (Άρτας)

Πανθρακικός: Κοτσάκης, Καλογρανάς (86΄ Παχούμης),  Σιδηρόπουλος,  Σαπναράς,  Σμάλης,  Γιαννακιτσίδης, Κωσταρέλης (66 Φουρλατάρας),  Βάσκος (86 Τσώλας),  Αντωνιάδης  Ταντζού (73 Γκουτσίδης).

Ορφέας Ξάνθης:  Γιουργούσης,  Τζαμπάζ (47 Κοντό),  Κατρανίτσας,  Καλαιτζόπουλος.   Παπαδόπουλος. Μαυρόπουλος, Ιωαννίδης,  Τσάκαλος (46΄ Αλαγκιωζίδης) Κουκουρίκος (75΄ Μελισόπουλος)  Τορομανίδης,  Πασχάλακης (67΄ Σουκρή)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 
Θερμαϊκός Θέρμης – Βύρωνας Καβάλας 1-1
Πανδραμαϊκός – Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου 4-0
Αγροτικός Αστέρας – Απόλλων Παραλιμνίου 2-0
Άρης Αβάτου – Δόξα Δράμας 1-0
Καμπανιακός – Αλεξανδρούπολη FC 4-0
Ποσειδώνας Νέας Μηχανιώνας – Νέστος Χρυσούπολης 2-1
Πανθρακικός – Ορφέας Ξάνθης 3-0
Ρεπό: ΑΟ Καβάλας 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (3 ΑΓΩΝΕΣ) 
1. Πανθρακικός 9 (9-1)
2. Καμπανιακός 7 (7-2)
3. Πανδραμαϊκός 6 (8-1)*
4. Ορφέας Ξάνθης 6 (5-3)
5. Θερμαϊκός Θέρμης 5 (3-2)
6. ΑΟ Καβάλας 4 (4-1)*
7. Αγροτικός Αστέρας 4 (3-2)
8. Απόλλων Παραλιμνίου 4 (5-5)
9. Δόξα Δράμας 4 (2-2)
10. Βύρωνας Καβάλας 4 (5-6)
11. Ποσειδώνας Νέας Μηχανιώνας 3 (2-2)*
12. Άρης Αβάτου 3 (2-6)
13. Νέστος Χρυσούπολης 0 (2-7)
14. Αλεξανδρούπολη FC 0 (0-8)
15. Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου 0 (2-11)
Με αστερίσκο οι ομάδες που έκαναν ρεπό


google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.