Γ΄ Εθνικη: Οι «σφυριχτρες» της 15ης αγωνιστικης

Όλα για όλα στη Χρυσούπολη για την Ελπίδα Σαπών με ανοιχτή γραμμή σε Ξάνθη και Οφρύνιο

Ολοκληρώνεται την Κυριακή το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με την διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής με την Ελπίδα Σαπών να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Νέστο Χρυσούπολης.

Η ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου θέλει τη νίκη καθώς με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα υποβιβάζεται. Παράλληλα όμως μαζί με την δική της νίκη, η Ελπίδα θέλει απώλεια βαθμών είτε για τον Άρη Αβάτου είτε για τον Εθνικό Σοχού προκειμένου να περάσει πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Η Ελπίδα στις τελευταίες 3 αγωνιστικές έχει κατακτήσει 7 βαθμούς ωστόσο με δεδομένο πως ο πήχης έχει ανέβει πολύ στον βαθμολογικό πίνακα ως προς την παραμονή, είναι απαραίτητο να φτάσει στους 21 βαθμούς καθώς σε κάθε άλλη περίπτωση θα επιστρέψει στις τοπικές κατηγορίες.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις το ενδιαφέρον είναι διττό. Στη μάχη της ανόδου, ο Ορφέας Ξάνθης «σφραγίζει» με νίκη η ισοπαλία την πρώτη θέση και τη συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου ενώ ο Ηρακλής Αμπελοκήπων δοκιμάζεται στη Δράμα απέναντι στην Αθλητική Ένωση Αμπελοκήπων περιμένοντας ένα δώρο από την Αναγέννηση Θαλασσιάς, ώστε να τερματίσει πρώτος.

Στη μάχη της παραμονής, ο Άρης Αβάτου υποδέχεται την ΑΕ Διδυμοτείχου με στόχο τη νίκη που θα «σφραγίσει» την παραμονή για άλλη μία χρονιά στην Γ΄ Εθνική ενώ αντίθετα οι Εβρίτες ψάχνουν ένα θαύμα καθώς θέλουν νίκη και ήττες για Ελπίδα Σαπών, ΑΕ Αμπελοκήπων και Εθνικό Σοχού.

Στο Οφρύνιο, ο τοπικός Αετός αν και βαθμολογικά αδιάφορος θέλει να κλείσει την σεζόν με νίκη απέναντι στον Εθνικό Σοχού που καίγεται για νίκη προκειμένου να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στη Γ΄ Εθνική.

Στο πιο αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι της ημέρας, στην Αλεξανδρούπολη η τοπική Ένωση υποδέχεται τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου ενώ στο Παραλίμνι, η τοπική ομάδα τον Πανδραμαϊκό.

Αναλυτικά οι αναμετρήσεις και οι διαιτητές των αναμετρήσεων της 15ης αγωνιστικής (6/6 – 17:00)

Αετός Οφρυνίου-Εθνικός Σοχού

Διαιτητής: Τακίδης (Κιλκίς)

Βοηθοί: Χαραλαμπόπουλος-Μαυρίδης (Κιλκίς

Νέστος Χρυσούπολης-Ελπίς Σαπών

Διαιτητής: Πουλικίδης (Δράμας)

Βοηθοί: Κουβαλάκης-Παστιάδης (Δράμας)

Ένωση Αλεξανδρούπολης-Μ.Α Ορφανίου

Διαιτητής: Λαπάτας (Θράκης)

Βοηθοί: Καρακασίδης (Θράκης)-Κατσαντούρας (Μακεδονίας)

Απόλλων Παραλιμνίου-Πανδραμαϊκός

Διαιτητής: Λυμπερίδης (Καβάλας)

Βοηθοί: Καρασαββαϊδης-Γεωργαντέκης (Καβάλας)

Άρης Αβάτου-ΑΕ Διδυμοτείχου

Διαιτητής: Τομαράς (Θράκης)

Βοηθοί: Δανδανίδης-Δόδογλου (Θράκης)

Αναγέννηση Θαλασσιάς-Ορφέας Puma Ξάνθης

Διαιτητής: Δρακίδης (Ξάνθης)

Βοηθοί: Σαββόγλου-Εμίν Κεχαγιά (Ξάνθης)

ΑΕ Αμπελοκήπων-Ηρακλής

Διαιτητής: Αναστασόπουλος (Χαλκιδικής)

Βοηθοί: Τσιρωνάς-Χρυσαϊδης (Χαλκιδικής)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.