Γ΄ Εθνικη: Ντερμπι με το «καλημερα» για Πανθρακικο
Ξεκινάει με μεγάλο ντέρμπι το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής καθώς την Κυριακή στις 16:00 ο Πανθρακικός υποδέχεται τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με τις δυο ομάδες να είναι από τους βασικούς διεκδικητές του τίτλου.
Ο Πανθρακικός μετά από 2 χρόνια παρουσίας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής θέλει να κάνει το επόμενο βήμα και να επιστρέψει στη Super League 2 ενώ τις ίδιες βλέψεις έχει και η ομάδα της Καλαμαριάς που έχει ενισχυθεί αρκετά και θέλει να επανέλθει άμεσα στην 2η κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με βεβαιότητα τη δυναμικότητα των ομάδων και τη διάρκεια τους στο «μαραθώνιο», ωστόσο σίγουρα ο Νέστος Χρυσούπολης είναι από τους βασικούς αντιπάλους του Πανθρακικού και δοκιμάζεται στην πρεμιέρα στην Αμμουδιά Σερρών.
Ο κόσμος είναι σταθερά στο πλευρό του Πανθρακικού και αναμένεται το ΔΑΚ Κομοτηνής να ζήσει μεγάλες στιγμές και αυτήν την Κυριακή καθώς σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρχει δυναμική παρουσία των φίλων του Απόλλωνα Καλαμαριάς.
| Αναλυτικά το πρόγραμμα του 1ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής (22/9 – 16:00) : |
| Πανθρακικός – Απόλλων Καλαμαριάς |
| ΠΟ Αλεξανδρούπολης – Απόλλων 1960 |
| Ηρακλής Αμμουδιάς – Νέστος Χρυσούπολης |
| ΠΑΟΚ Κρηστώνης – Απόλλων Παραλιμνίου |
| Άρης Αβάτου – ΑΟ Χανιώτης |
| ΠΟ Μουδανιών – ΑΕ Ευόσμου |
| ΠΑΟΠ Νέας Αμισού – Κιλκισιακός |
| Άρης Πηγών – Θερμαϊκός Θέρμης |
| Ποσειδών Ν. Μηχανιώνας – Ορέστης Ορεστιάδας |
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
