Γ΄ Εθνικη: Μεγαλο ντερμπι στο ΔΑΚ Κομοτηνης αναμεσα σε Πανθρακικο και Καβαλα

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής

To ντέρμπι στο ΔΑΚ Κομοτηνής ανάμεσα σε Πανθρακικό και ΑΟ Καβάλα ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής. Ο ΑΟ Καβάλα, μπορεί να βρίσκεται πολύ κοντά στην άνοδο στη Super League 1, ωστόσο η ομάδα της Κομοτηνής θέλει να πάρει τη νίκη για να μείνει κοντά στη 2η θέση και για λόγους γοήτρου.

Η πρώτη σέντρα της αναμέτρησης θα γίνει στις 15:00 στο ΔΑΚ Κομοτηνής με την αναμέτρηση να διευθύνει ο κ. Καπρέτσος (Μακεδονίας) με βοηθούς τους κ. Μπογιατζόγλου – Χολάνη, Ημαθίας και Μακεδονίας αντίστοιχα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής (10/3 – 15:00)
Δόξα Δράμας – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας Ημαθίας
Αετός Βαρβάρας – Άρης Πετεινού
Ποσειδών Ν. Μηχανιώνας – Νέστος Χρυσούπολης
Αναγέννηση Επανομής – Απόλλων Παραλιμνίου
Πανθρακικός- ΑΟ Καβάλα
ΠΑΟΚ Κρηστώνης – Βέροια
Άρης Αβάτου – ΑΟ Χανιώτης
Ορέστης Ορεστιάδας – Θερμαϊκός Θέρμης
Κεραυνός Αγγελοχωρίου – Νίκη Ευκαρπίας 0-3 α.α.

Με τον κόσμο του την Κυριακή στην Κομοτηνή ο ΑΟ Καβάλα

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΔΑΚ Κομοτηνής την Κυριακή 10 Μαρτίου, με τον Πανθρακικό να υποδέχεται την πρωτοπόρο Καβάλα στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Όπως ενημέρωσε η Καβάλα με ανακοίνωση, θα υπάρξει οργανωμένη μετακίνηση των φίλων της στην Κομοτηνή, για να στηρίξουν την ομάδα τους σε μια από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος. Όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Κομοτηνής, οι φίλοι του ΑΟΚ θα βρίσκονται στη θύρα 6 (πέταλο).

Η ανακοίνωση, αναφέρει: «Στηρίζουμε τον ΑΟΚ στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανθρακικό, την Κυριακή 10 Μαρτίου ! Το κόστος συμμετοχής είναι 5€ , και απαραίτητη προϋπόθεση είναι η εγγραφή/πληρωμή να γίνει έως το Σάββατο στις 14:30 στο Καφέ Pastel (Βενιζέλου 24). Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6937564006 – Ώρα αναχώρησης 13:00 (Κυριακή) από τον Δ.Κήπο».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.