Γ΄ Εθνικη: Φιναλε με νεα νικη για τον Πανθρακικο

Επικράτησε του Απόλλωνα Παραλιμνίου και ολοκλήρωσε τη σεζόν με 76 βαθμούς

Νικηφόρα ολοκλήρωσε την σεζόν 2023-2024 ο Πανθρακικός κερδίζοντας με ανατροπή μέσα στο Παραλίμνιο Σερρών τον τοπικό Απόλλωνα με 3-1! Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Κομοτηνής έφτασε τους 76 βαθμούς στο πρωτάθλημα, δείχνοντας πως έχει αλλάξει επίπεδο και βάζοντας βάσεις για μεγαλύτερα πράγματα την επόμενη σεζόν!

Η ομάδα του Γιώργου Μαραντά για ακόμα ένα ματς επέδειξε την απαιτούμενη σοβαρότητα και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος με τέρμα του Πέτρου κατάφερε να βγάλει αντίδραση και με τέρματα των Βάσκου, Ρουμπιέ και Ιβάν Σίλβα να τελειώσει νικηφόρα τη χρονιά

Μάλιστα ο έμπειρος τεχνικός των «Πρασίνων» είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε νεαρά παιδιά όπως ο Άγγελος Σακάρης, ο οποίος αποτέλεσε τον τρίτο ποδοσφαιριστή της ομάδας που παίρνει χρόνο συμμετοχής, προερχόμενος από τη Β΄ ομάδα του Πανθρακικού!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ(Γκιόκας): Γκαϊδατζάκης, Κιουτσεκτσίδης, Τσομαχασβίλη, Κουτζαβασίλης, Νομικός(86′ Τίτης), Ελέζι, Πέτρου(73′ Μπόμπορας),  Μπομπότας, Σκαπής(46’Καλουπτσής), Γιαννόπουλος(46’Καρυοφύλλης Β.), Τζαμπέγια Φ.(46’Τσιμίκας)

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ(Γ. Μαραντάς): Παϊτέρης, Γκαγκάνης(63′ Λάρεα), Κωσταρέλης, Ιβάν Σίλβα, Γιαννακιτσίδης(89′ Σάκαρης), Πεχλιβανόπουλος, Ρουμπιές, Βάσκος, Παχούμης(69′ Παπαδόπουλος), Σαπνάρας, Χιντζίδης (89′ Θέμελης)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.