Γ΄ Εθνικη: «Εσπασε» το αηττητο σερι του Πανθρακικου στην Καβαλα

Ηττήθηκε από τον ανώτερο ΑΟΚ ο μαχητικός Πανθρακικός

Μετά από 10 αγωνιστικές χωρίς ήττα, ο Πανθρακικός λύγισε από τον ΑΟ Καβάλα γνωρίζοντας την ήττα με 2-1. Σημείο «κλειδί» της αναμέτρησης ήταν η γρήγορη αντίδραση των γηπεδούχων μετά την ισοφάριση με γκολ του Βάσκου.

Στο μυαλό του Νίκου Μπαχαρίδη:

Ο τεχνικός των «Πρασίνων» επέλεξε τον Κοτσάκη κάτω από τα δοκάρια, έχοντας στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά τους Μπαϊκαρά, Κούσουλα, Σιδηρόπουλο και Χιντζίδη. Στα χαφ αγωνίστηκαν οι Καλογρανάς, Γιαννακιτσίδης έχοντας δεξιά τον Γκουτσίδη, αριστερά τον Στοϊνοβιτς και πίσω από τον προωθημένο Βάσκο τον Φουρλατάρα. Ο Μπαϊκαρά ένιωσε ενοχλήσεις και αντικαταστήθηκε από τον Βαφειάδη, ο οποίος αγωνίστηκε στο κέντρο και ο Καλογρανάς μετατοπίστηκε στο δεξί άκρο της άμυνας.

Η εικόνα της αναμέτρησης:

Ο ΑΟΚ ήταν καλύτερος καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, κέρδισε εξ αρχής τη μάχη του κέντρου και προηγήθηκε μόλις στο 8΄ με τον Μπαρέττα. Στο 14΄ το ευθύβολο σουτ του Ιορδανίδη κατέληξε στο δοκάρι του Κοτσάκη ενώ γενικότερα ο ΑΟΚ πατούσε καλύτερα στο γήπεδο. Παρόλα αυτά, ο Βάσκος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του ΑΟΚ ισοφαρίζοντας στο 31΄.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Μπαρέττας τιμώρησε για δεύτερη φορά την αδράνεια στην άμυνα των Κομοτηναίων δίνοντας εκ νέου προβάδισμα στον ΑΟΚ.

Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι είχε έναν άγριο ρυθμό, με τον ΑΟΚ να ψάχνει το τρίτο γκολ που θα «σφράγιζε» τη νίκη. Σαλπιγγίδης και Καρακώστας δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα στο 52΄ και 64΄ αντίστοιχα ενώ ο Πανθρακικός θα μπορούσε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 72΄, αν το πλασέ του Στοϊνοβιτς από πλεονεκτική θέση είχε καλύτερη κατάληξη.

Στο 83΄ ο ΑΟΚ είχε ένα ακόμα δοκάρι μετά από προσπάθεια του Καρακώστα με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει τους παίχτες του ΑΟΚ ένα κουβάρι, διατηρώντας την ομάδα τους σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο Καμπανιακό.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.