Γ΄ Εθνικη: Εφταψυχος Πανθρακικος στην Ξανθη

Επιστρέφει με τον βαθμό της ισοπαλίας παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0

Το αήττητο σερί διατήρησε ο Πανθρακικός, που αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Ορφέα Ξάνθης με 2-2 παρότι στο 38΄ βρέθηκε να είναι πίσω στο σκορ με 2-0. Σκόρερ για την ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη χρίστηκαν οι Φουρλατάρας (45΄) και Χιντζίδης (80΄) που έκανε εντυπωσιακό ντεμπούτο.

Στο 31′ ο Μελισσόπουλος κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα εντός περιοχής του Σαπνάρα με τον Θόδωρο Τορομανίδη να ευστοχεί για το 1-0 ενώ στο 37′ ο Μαυρόπουλος βρήκε ωραία τον Πασχαλάκη που με δυνατό σουτ εντός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 υπέρ των «Κιτρινόμαυρων».

Η απάντηση του Πανθρακικού ήρθε στο 45′ όταν μετά από σέντρα του Γιαννακιτσίδη ο Φουρλατάρας με ωραία κεφαλιά νίκησε τον Καλαϊτζή μειώνοντας σε 2-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Στράτος Χιντζίδης, ο οποίος με το «καλημέρα» απέδειξε τον λόγο για τον οποίο αποκτήθηκε. Στο 89΄ ο Βασίλης Αντωνιάδης ανετράπη εντός περιοχής με τον διαιτητή της αναμέτρησης να κρίνει πως δεν υπήρχε παράβαση.

Το παιχνίδι στιγματίστηκε 57′ από μία άσχημη στιγμή για τον αμυντικό του Πανθρακικού, Χρήστο Σαπνάρα, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή δεχόμενος μάλιστα το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων και των δύο ομάδων

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Τάσος Φιλιππίδης με βοηθούς τους Ευάγγελο Κατσαντούρα και Ελευθέριο Νασιούλη όλοι τους της ΕΠΣ Έβρου.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Καλαϊτζής, Τζαμπάζ Χακή, Κατρανίτσας, Σωτηράκογλου(92′ Μπογιατζίδης), Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος, Παπαστεφάνου, Κουκουρίγκος(80′ Αμανατίδης), Μελισσόπουλος, Τορομανίδης, Πασχαλάκης

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Ζωγράφος, Καλογρανάς, Αρετάς, Κούσουλας, Σαπνάρας(61′ λ.τρ. Στοίνοβιτς Ν.), Χακάν, Γιαννακιτσίδης(86′ Βαφειάδης), Φουρλατάρας, Βάσκος, Αντωνιάδης, Γκουτζίδης(46′ Χιντζίδης)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.