Γ΄ Εθνικη: Δικαιη μοιρασια για Πανθρακικο και Καμπανιακο

Διατήρησε αλώβητο το «κάστρο» του ΔΑΚ ο Πανθρακικός

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Πανθρακικός και Καμπανιακός το μεσημέρι του Σαββάτου στο ΔΑΚ Κομοτηνής για την 14η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 1-1.

Ο Πανθρακικός ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 6΄ με τον Μπαϊκαρά για ισοφαρίσει στο 36΄ ο Ιγνατίδης μετά από ολιγωρία στην περιοχή των «Πρασίνων».

Η εικόνα της αναμέτρησης:

Ο Νίκος Μπαχαρίδης επέλεξε στο βασικό σχήμα σε διάταξη 4-2-3-1 τον Κοτσάκη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά τους Καλογρανά, Λειβαδιώτη, Σιδηρόπουλο και Αρετά. Στα χαφ ξεκίνησαν οι Χακάν, Γιαννακιτσίδης έχοντας αριστερά τον Μπαϊκαρά, δεξιά τον Ντίνα και πίσω από τον προωθημένο Βάσκο τον Γκουτσίδη. Στο δεύτερο μέρος χρησιμοποιήθηκαν και οι Σαπνάρας, Σμάλης, Φουρλατάρας, Στοϊνοβιτς και Κωσταρέλης.

Ο Πανθρακικός αιφνιδίασε τους φιλοξενούμενους και με γκολ του Ντενίζ Μπαϊκαρά πήρε το προβάδισμα μόλις στο 6΄. Ο Καμπανιακός, απέδειξε στο γήπεδο πως δεν είναι τυχαία στην κορυφή, πίεσε, δημιούργησε προϋποθέσεις για γκολ και αυτό ήρθε στο 36΄ με τον Ιγνατίδη.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες δεν θέλησαν να ρισκάρουν να δεχθούν κάποιο τέρμα και φυσιολογικά διαμορφώθηκε ως τελικό σκορ το 1-1.

Πανθρακικός (Μπαχαρίδης): Κοτσάκης, Καλογρανάς, Αρετάς, Σιδηρόπουλος, Λειβαδιώτης (46’ Σαπνάρας), Χακάν (46’ Σμάλης), Γιαννακιτσίδης, Μπαϊκαρά (85’ Στοΐνοβιτς), Ντίνας (80’ Κωσταρέλης), Γκουτσίδης (73’ Φουρλατάρας), Βάσκος,

Καμπανιακός (Σαπάνης): Γιακουμής, Καθάριος Π., Βοσκόπουλος, Μπουτζίκος, Κεχαγιάς, Ταΐρης, Καθάριος Ν. (64’ Ξανθόπουλος), Σαρβανίδης, Ιγνατίδης, Πόζογλου (64’ Μάνος), Προσκυνητόπουλος  (85’ Καράμπελας).

Τα αποτελέσματα της 14ης Αγωνιστικής
Ποσειδώνας Νέας Μηχανιώνας – ΑΟ Καβάλα 1-0  
Πανθρακικός – Καμπανιακός 1-1  
Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου – Αγροτικός Αστέρας 0-2
Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Δράμας 1-1
Νέστος Χρυσούπολης – Αλεξανδρούπολη 2-2
Θερμαϊκός Θέρμης – Απόλλων Παραλιμνίου  1-2
Πανδραμαϊκός – Άρης Αβάτου  3-1
Ρεπό: Βύρωνας Καβάλας 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.