Γ΄ Εθνικη: «Χ»αθηκαν 2 βαθμοι για τον Πανθρακικο

Κακό πρόσωπο και ισοπαλία στο Ορφάνι

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Μέγα Αλέξανδρου με τον Πανθρακικό σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο που δυσκόλεψε τις προσπάθειες και των δύο ομάδων.

Το ματς δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής καθώς ήταν αρκετά μέτριο έως κακό με ελάχιστες αξιοσημείωτες στιγμές, με την πιο μεγάλη να ανήκει στους γηπεδούχους που στο 87′ άγγιξαν το γκολ με τον Καρακούτη όμως να αστοχεί και το 0-0 έτσι να μένει μέχρι το φινάλε του αγώνα ο οποίος θα ξεχαστεί γρήγορα.

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Πανθρακικός έφτασε τους 42 βαθμούς παραμένοντας στην πέμπτη θέση και την Μεγάλη Τετάρτη θα παίξει ξανά εκτός αυτή την φορά στο Παραλίμνιο με τον Απόλλωνα. Στους 3 βαθμούς έφτασε ο Μέγας Αλέξανδρος που την Μεγάλη Τετάρτη θα παίξει στη Θέρμη με τον Θερμαϊκό.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Γιώργος Δρακίδης της ΕΠΣ Ξάνθης με βοηθούς τους Εμίν Κεχαγιά επίσης Ξάνθης αλλά και τον Κωτσόπουλο από την ΕΠΣ Έβρου

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ν. Μπαχαρίδης): Ζωγράφος, Τσώλας(75′ Καλογρανάς), Χίντζιδης, Σαπνάρας, Κούσουλας, Γιαννακιτσίδης, Κωσταρέλης, Βαφειάδης, Στοίνοβιτς(40′ λ.τρ. Γκουτσίδης), Φουρλατάρας(55′ Μπαϊκαρά), Βάσκος

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.