Φωτης Ζαντζας: «Το Δημοκριτειο ειναι η οικογενεια μου»

Συγκινημένος ο προπονητής της ομάδας μετά το τέλος των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων

Μετά το τέλος της αναμέτρησης του Δημοκριτείου με τον Αστέρα Καβάλας μίλησαν στους εκπροσώπους του τύπου οι προπονητές των δύο ομάδων και αθλητές τους αναλύοντας τον τρόπο με τον οποίο ήρθε το τελικό αποτέλεσμα.

Φώτης Ζάντζας: «Το Δημοκρίτειο είναι η οικογένεια μου και στην καρδιά μου. Με έδωσε πάρα πολλά πέραν από την έρευνα μου. Πήρα και έμαθα πολλά από αυτήν την ομάδα και τους ευχαριστώ όλους αυτά τα 3 χρόνια. Η ομάδα μας έκανε μία υπέρβαση καθώς από τη στιγμή που μπήκαμε στα Play Off ψυχολογικά τελείωσε το πρωτάθλημα. Πήραμε εμπειρία παίζοντας με ομάδες όπως ο Αστέρας και παίχτες ο Κουμλέλης που ξέρουν σωστά το μπάσκετ και να διαβάζουν το τί τους δίνει η άμυνα. Όλα αυτά είναι μαθήματα για το μέλλον».

Νίκος Πενταζίδης: «Συγχαρητήρια στο Δημοκρίτειο για την εικόνα και την προσπάθεια που γίνεται. Εμείς παίξαμε σοβαρά και έτσι ήρθε η πρόκριση στην τετράδα. Πλέον δεν δικαιούται κανένας να έχει χαλαρότητα ώστε να πάρουμε την άνοδο στη National League 2 και να είμαστε σοβαροί στις αποφάσεις μας στο παρκέ. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Οι ομάδες είναι καλές και οι προπονητές ικανοί. Εξαρτάται από το πρόσωπο που θα δείξει η κάθε ομάδα και η σοβαρότητα που θα έχει. Έχουμε έμπειρα και ικανά παιδιά και πιστεύω σε αυτούς πολύ».

Γιάννης Πούγκουρας: «Παίξαμε με μία ανώτερη ομάδα που δίκαια πάει για άνοδο. Εμείς κάναμε υπερπροσπάθεια και πραγματικά μας αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια».

Σταύρος Κουμλέλης: «Από την αρχή ο στόχος ήταν η άνοδος. Ήρθαμε εδώ με σοβαρότητα και πίστη στο πλάνο για να πάρουμε τη νίκη και πλέον κοιτάμε τις μάχες της τετράδας».

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Αττίκης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.