Football League: Πανθρακικος – Αναγεννηση Καρδιτσας

Τον πρώτο αγώνα εντός έδρας δίνει την Κυριακή στις 15:00 ο Πανθρακικός, που στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Football League θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Καρδίτσας.
 
Η ομάδα της πόλης, που παρά την ήττα στην πρεμιέρα από την Σπάρτη έδειξε κυρίως στο πρώτο μέρος πολύ καλά στοιχεία, φιλοδοξεί και με την βοήθεια του κόσμου να πετύχει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.
 
Αγωνιστικά ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Ανυφαντάκης, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα απουσιών και θα έχει όλους τους παίχτες στην διάθεση του.
 
Η τελευταία προπόνηση του Πανθρακικού θα λάβει χώρα σήμερα Σάββατο στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι με την Καρδίτσα. 

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης 

Η ΠΑΕ Πανθρακικός με ανακοίνωση της ενημερώνει τους φιλάθλους πως για το συγκεκριμένο παιχνίδι να λειτουργήσει μόνο η Θύρα 1 του ΔΑΚ Κομοτηνής.
Επίσης στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε την Παρασκευή από τα γραφεία της ΠΑΕ Πανθρακικός (Παναγή Τσαλδάρη 2-ΔΑΚ Κομοτηνής), ενώ τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι ανοικτά και την ημέρα του αγώνα από τη16:00, για να εξυπηρετήσουν τους φιλάθλους.
 
Παράλληλα, όσοι επιθυμούν μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα viva.gr.
 
Επισημαίνεται πως, σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (Ν. 4326/2015), για την έκδοση εισιτηρίου είναι αναγκαία η καταγραφή των στοιχείων του αγοραστή. Είναι απαραίτητη η προσκόμιση Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου ή άλλου επίσημου εγγράφου και η αναφορά του ονόματος του αγοραστή στο εισιτήριο καθώς και του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ). 

Οι διαιτητές της αναμέτρησης 

Το παιχνίδι ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Ζούγρας με βοηθούς τους Τζουβάρα και Παπαδόπουλο όλοι του συνδέσμου Κοζάνης.
 
Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ. Κουρναλάκης (Ξάνθης) και παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Ιωαννίδης (Σερρών). 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Football League 

Πανθρακικός – Αναγέννηση Καρδίτσας
Σπάρτη – Απόλλων Σμύρνης
Καλλιθέα – Παναιγιάλειος
ΑΟ Χανιά – Αγροτικός Αστέρας
Άρης – Αιγινιακός
Τρίκαλα – Πανσερραϊκός
Λαμία – Κισσαμικός
Πανελευσινιακός – Αχαρναϊκός
ΟΦΗ – Καλλονή

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.