Φιναλε πρωτου γυρου

Το pregame της 11ης αγωνιστικής για την Α1 Ερασιτεχνική

Σήμερα Τετάρτη 25 Νοεμβρίου ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας με την εμβόλιμη 11η αγωνιστική που περιλαμβάνει σημαντικές αναμετρήσεις.
 
Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της αγωνιστικής θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Σώστη όπου η φορμαρισμένη και αήττητη τις τελευταίες 5 αγωνιστικές Δόξα θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο της σερί απέναντι στον ΠΑΟΚ Κοσμίου, που, μετά το στραβοπάτημα με τον Ηρακλή Σαπών την προηγούμενη αγωνιστική, δεν θέλει να έχει και νέα απώλεια βαθμών.
 
Αξιόλογο παιχνίδι είναι και αυτό που θα γίνει στην Αίγειρο μεταξύ του τοπικού Αστέρα και μία εκ των δυο ομάδων που είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, την Ελπίδα Σαπών.
 
Οι γηπεδούχοι που προέρχονται από βαριά ήττα από την Δόξα Προσκυνητών στην έδρα τους την προηγούμενη αγωνιστική όντες στην έκτη θέση της βαθμολογίας δεν θέλουν και νέα απώλεια βαθμών που θα τους απομακρύνει από την θέση αυτή.
 
Από την άλλη και στην Ελπίδα Σαπών θέλουν να κλείσουν το πρώτο μισό του πρωταθλήματος νικηφόρα κάτι που θα τους διατηρήσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
 
Η άλλη ομάδα των Σαπών ο φορμαρισμένος Ηρακλής που στα τελευταία 6 παιχνίδια μετράει 3 ισοπαλίες, 2 νίκες και μόλις 1 ήττα θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Ορφέα Ξυλαγανής. Στόχος και των δύο ομάδων είναι η νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στην εξάδα.
 
Η πρωτοπόρος Δόξα Προσκυνητών θέλει να κλείσει τον πρώτο γύρο χωρίς απώλειες και αναμένεται να μην δυσκολευτεί στο γήπεδο της απέναντι στον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων που έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης εδώ και 6 αγωνιστικές.
 
Η άλλη δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου θα επιδιώξει μόνο τη νίκη που θα την διατηρήσει στην υπάρχουσα θέση, απέναντι στον Αετό Μίσχου που μετά την αλλαγή προπονητή φαίνεται πως είναι σε καλύτερη κατάσταση και θα επιδιώξει το θετικό αποτέλεσμα. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Α1

Ηρακλής Σαπών – Ορφέας Ξυλαγανής
Δόξα Σώστη – ΠΑΟΚ Κοσμίου
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Αετός Μίσχου
Δόξα Προσκυνητών – Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων
Αστέρας Αιγείρου – Ελπίδα Σαπών
ΑΟ Νέας Καλλίστης – Ορφέας Στρύμης 0-3 (α.α.)
 
Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 3:00 μ.μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.