Φιναλε κανονικης περιοδου με μαχη για την 6η θεση

22η αγωνιστική A2 ερασιτεχνικής κατηγορίας

Το Σάββατο ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος της Α2 ερασιτεχνικής κατηγορίας με την 22η αγωνιστική που περιλαμβάνει αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια.
 
Ωστόσο το παιχνίδι  που κεντρίζει το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού καθώς θα κρίνει ποια θα είναι η έκτη ομάδα που θα αγωνιστεί στα Play Off είναι μεταξύ της Βιστωνίδας Κοπτερού και της Αναγέννησης Παγουρίων. Η ομάδα των Παγουρίων που μέχρι στιγμής είναι  αυτή στην 6η θέση με 32 βαθμούς, 3 περισσότερους από την αντίπαλο της θα αγωνιστεί για 2 αποτελέσματα. Την νίκη ή την ισοπαλία. Από την άλλη οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη για να φτάσουν  τα Παγούρια στους 32 βαθμούς και να περάσουν αυτοί στα Play Off λόγω καλύτερου συντελεστή τερμάτων που μετράει σε περίπτωση ισοβαθμίας.
 
Στα υπόλοιπα παιχνίδια του Σαββάτου ξεχωρίζει το ντέρμπι μεταξύ του ΑΟ Φαναρίου και της ΑΕ Κομοτηνής. Περισσότερο για τους βαθμούς «καίγεται» ο ΑΟ Φαναρίου καθώς σε περίπτωση στραβοπατήματος και νίκης του Μέγα Αλέξανδρου η ομάδα του Ιάσμου θα είναι αυτή στην τρίτη θέση της βαθμολογίας των Play Off με έναν βαθμό διαφορά.
 
Στο μενού της Κυριακής ξεχωρίζει το ντέρμπι μεταξύ της Δόξας Γρατινής και του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου. Σημαντικό παιχνίδι με βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς σε περίπτωση ήττας η  πρωτοπόρος Γρατινή  θα ισοβαθμήσει με την Ένωση Ασωμάτων στην τελική βαθμολογία  που παίρνει  τους τρείς βαθμούς άνευ αγώνος. Αυτό σημαίνει  πως η Δόξα  Γρατινής θα χάσει το μπόνους του ενός βαθμού και τη διαφορά των 2 βαθμών από την ομάδα των Ασωμάτων στη βαθμολογία των Play Off. Από την άλλη και ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου θέλει τη νίκη με την οποία όπως προαναφέραμε θα βρεθεί στη τρίτη θέση των Play Off  με 14 βαθμούς και θα υπολείπεται από την κορυφή μόλις δύο βαθμούς.
 
Στο γήπεδο του το Αγιοχώρι θα αγωνιστεί κόντρα στον  ουραγό Μύστακα με μοναδικό σκοπό τη νίκη που θα τον απομακρύνει ακόμα περισσότερο από την  τελευταία θέση της βαθμολογίας των Play Out.
 
Στο γήπεδο της Εκτενεπόλ θα αναμετρηθούν ο Πόντος Κομοτηνής με τον Αλανότοπο με τις δύο ομάδες να επιζητούν τους τρείς βαθμούς, καθώς σε επίπτωση νίκης θα κερδίσουν ένα βαθμό στην ειδική βαθμολογία των Play Out. 

Αναλυτικά  το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής 

Σάββατο 26 Μαρτίου
 
ΑΟ Φαναρίου – ΑΕ Κομοτηνής
Βιστωνίδα Κοπτερού – Αναγέννηση Παγουρίων
Ένωση Ασωμάτων – ΠΑΕ Ποντίων 3-0 (α.α.)
 
Κυριακή 27 Μαρτίου
 
ΑΣ Αγιοχωρίου – ΑΟ Μύστακα
Πόντος Κομοτηνής – ΑΣ Αλανότοπος
Δόξα Γρατινής – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 

Η βαθμολογία μετά από 21 αγωνιστικές

 

 1 Δόξα Γρατινής 49
2 Ένωση Ασωμάτων 46
3 ΑΟ Φαναρίου  40
4 Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 39
5 ΑΕ Κομοτηνής  35
6 Αναγέννηση Παγουρίων  32
7 Βιστωνίδα Κοπτερού 29  
8 ΑΣ Αλανότοπος  28
9 Πόντος Κομοτηνής  21
10 ΑΣ Αγιοχωρίου  20
11 ΑΟ Μύστακα 6
12 ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου -7 (αποχώρησε)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.