Φιλικο «διαζυγιο» αναμεσα σε ΓΑΣ Κομοτηνη και Νεοκλη Λεμονιδη

Δεν λένε αντίο αλλά εις το επανιδείν οι δύο πλευρές

Χωρίζουν για λίγο οι δρόμοι του ΓΑΣ Κομοτηνή με τον Νεοκλή Λεμονίδη, καθώς όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο στην επίσημη σελίδα της ομάδας της Κομοτηνής αποφασίστηκε κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας σε επίπεδο ανδρών.

Ο μέχρι πρότινος προπονητής της ομάδας και εμβληματική φυσιογνωμία του ΓΑΣ και ο σύλλογος της πόλης μας αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους, η οποία ωστόσο θα συνεχίσει να υφίσταται σε συμβουλευτικό τομέα όσον αφορά στις ακαδημίες.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «μετά από 12 χρόνια συνεχούς παραμονής (18 συνολικά) στον πάγκο του ΓΑΣ “Κομοτηνή” και 16 ως παίκτη, ήρθε η ώρα να πούμε “στο επανιδείν” στον Νεοκλή Λεμονίδη. Οι δρόμοι μας χωρίζουν προσωρινά γιατί Λεμονίδης και ΓΑΣ είναι συγγενικές λέξεις, σχεδόν ταυτόσημες και αργά ή γρήγορα θα ξανασυναντηθούμε, μακάρι και σε ανώτερη κατηγορία. Η ανανέωση είναι συστατικό μια υγιούς συνεργασίας. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο δρόμο που θα επιλέξει και θα παρακολουθούμε με χαρά τις επιτυχίες του. Άλλωστε δεν θα σταματήσει να παρέχει συμβουλευτικό ρόλο στην οργάνωση των ακαδημιών μας! Ο ΓΑΣ “Κομοτηνή” θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί, παραμένει ο κορυφαίος σύλλογος μπάσκετ στη Θράκη και εκ των σπουδαιότερων στη Βόρεια Ελλάδα. Συνεχίζουμε δυνατά και ενωμένοι! Μείνετε συντονισμένοι….»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.