Φιλικη ηττα του Πανθρακικου απεναντι στη Γαλατασαραι σε ενα ματς – γιορτη

Πανθρακικός-Γαλατασαράι 0-1

Την ήττα με 0-1 γνώρισε ο Πανθρακικός από τη Γαλατασαράι, στο φιλικό αγώνα που διεξήχθη το Σάββατο στο ΔΑΚ Κομοτηνής, ωστόσο όλα αυτά μικρή σημασία έχουν, αφού αυτό που κυριαρχούσε ήταν το κλίμα γιορτής με τους φιλάθλους της πόλης μας, που έδωσαν βροντερό παρών, να το απολαμβάνουν ιδιαίτερα. Άξιο μνείας και το γεγονός ότι πριν την έναρξη του ματς τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της βομβιστικής επίθεσης που σημειώθηκε το Σάββατο στην Άγκυρα. 

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η τούρκικη ομάδα ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού και μάλιστα είχε δύο δοκάρια. Το πρώτο στο 10ο λεπτό, ύστερα από σουτ του Κισά που σταμάτησε στη συμβολή των δοκών της εστίας του Πασχαλάκη και το δεύτερο στο 30ο λεπτό, έπειτα από την εκτέλεση του Τσολάκ στο πέναλτι που κέρδισε ο Γκροσκρόιτζ από τον Παπαγεωργίου, με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι του Πανθρακικού στην περίπτωση αυτή.
 
Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου έφτασε κοντά στο γκολ στο 42’, όταν ο Χρήστου έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Ροτζέριο ήταν έτοιμος με κεφαλιά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, από το δεύτερο δοκάρι, αλλά τον πρόλαβε αντίπαλος αμυντικός, παραχωρώντας κόρνερ.
 
Στην επανάληψη ο Πανθρακικός παρουσίασε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο κι είχε αρκετές ευκαιρίες, προκειμένου να πετύχει ένα τέρμα. Στο 48’ ο τερματοφύλακας της Γαλατασαράι απέκρουσε δύσκολα στην κλειστή του γωνία την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βάλτερ, από πλάγια θέση στα δεξιά, ενώ στο 52’ ο Ντιγκινί έκανε πολύ ωραία ατομική ενέργεια από τα δεξιά, όμως η προσπάθειά του δεν είχε ευτυχή κατάληξη. Στο 67’ ο Λαδάκης έκανε σέντρα σουτ προς την περιοχή, αλλά η κεφαλιά του Ντιγκινί και πάλι δε βρήκε το στόχο.
 
Παρά την καλή εικόνα του Πανθρακικού, ωστόσο, η Γαλατασαράι ήταν αυτή που κατάφερε να φτάσει στην επίτευξη του γκολ, με τον Αθανασιάδη να μην αποκρούσει σταθερά το σουτ του Γκιουμούς και τον Σαμπρί με κοντινή προβολή από το δεύτερο δοκάρι να διαμορφώνει το τελικό 0-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Πανθρακικός (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Χρήστου, Ποτουρίδης, Σερφά, Ηλιάδης, Σέτι, Ροτζέριο, Χαβίτο, Χασομέρης, Μαρκόπουλος.
Αγωνίστηκαν και οι: Αθανασιάδης, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Μπαϊκαρά, Παπαχρήστος, Λαδάκης, Βάλτερ, Ντιγκινί, Νικόλτσης, Ψάλτης, Τζάνης.
Γαλατάσαραϊ (Χαμζά Χαμζάογλου): Γκιονέν, Κισά, Καρακάν, Γκροσκρόιτς, Γκιουμούς, Καγιά, Γκιουντέρ, Αντίν, Γκαμντάλ, Τσολάκ, Σαριόγλου.
Αγωνίστηκαν και οι: Ισκάν, Κάρολ, Νταβάς, Ντεμιρμπάγκ, Τσαλισκάν, Οζντεμίρ, Γκιοκσί, Γεσιλιούρτ.

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.