Φιλανθρωπικο Πρωταθλημα Μπασκετ: Ολοκληρωθηκε η πρωτη φαση

Κορυφώνεται το ενδιαφέρον στη νέα διοργάνωση που πρέπει να γίνει θεσμός

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας η πρώτη φάση του Φιλανθρωπικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ της Κομοτηνής και πλέον όλα είναι έτοιμα για την επόμενη φάση.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, οι Farmers με Buzzer Beater του Λάζαρου Κουρουκεχαγιά, δηλαδή καλάθι στην εκπνοή, επικράτησαν των ΝΕΤΜΕΝ ενώ εύκολο απόγευμα είχαν τα Ελάφια κόντρα στα Μέταλλα Τελεία ΚΟΜ. Στο τελευταίο παιχνίδι, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, οι Παλαίμαχοι του ΓΑΣ Κομοτηνή επικράτησαν των 100kg+ στην παράταση και τερμάτισαν στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η Βαθμολογία του Α΄ Ομίλου 
Ελάφια 8
Παλαίμαχοι ΓΑΣ Κομοτηνή 7
100kg+ 6
Αστυνομία Ροδόπης 5
Μέταλλα Τελεία ΚΟΜ 4
Η Βαθμολογία του Β΄ Ομίλου 
Γιάφκα BC 8
ITTAH JAZZ 7
Farmers 6
ΣιDream Team 5
Netmen 4
 Τα Ζευγάρια της Επόμενης Φάσης:
A1ΙΤΤΑΗ Jazz – 100kg+
A2 Ελάφια Κομοτηνής – (Νικητής Μέταλλα Τελεία ΚΟΜ – ΣιDream Team)
B1 Γιάφκα BC – Νικητής (Αστυνομία Ροδόπης – Netmen)
B2 Παλαίμαχοι ΓΑΣ Κομοτηνή – Farmers
Ημιτελικοί:
Νικητής Α1 – Νικητής Α2
Νικητής Β1 – Νικητής Β2

Μπήκε ξανά το μπάσκετ στην καθημερινότητα όλων

Ικανοποιημένοι από τη μέχρι στιγμής πορεία του Φιλανθρωπικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ είναι οι εμπνευστές της διοργάνωσης, Συγκεκριμένα Σωφρόνης Παπουής και Δημήτρης Σερετίδης δεν κρύβουν πως το όραμα τους να επιστρέψουν στα παρκέ άνθρωποι που αγαπάνε το άθλημα και για διάφορους λόγους απομακρύνθηκαν, υλοποιήθηκε και κάθε αγώνας είναι γιορτή.

Μάλιστα η αγάπη τους για το άθλημα είναι τόσο μεγάλη που ξεπέρασαν ακόμα και το μεγάλο εμπόδιο της πανδημίας, καθώς το Φιλανθρωπικό ξεκίνησε στις αρχές του 2020, λίγο διάστημα δηλαδή πριν ο κορωνοϊός σκεπάσει όλη την ανθρωπότητα και βάλει φρένο σε όλες τις δραστηριότητες.

Μάλιστα ο στόχος ήταν να ενισχυθεί η προσπάθεια των Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού, κάτι που υλοποιήθηκε ενώ τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν για την στήριξη του Παραρτήματος Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.