Φανηκε η διαφορα δυναμικοτητας!

Δόξα Προσκυνητών - Απόλλων Παραλιμνίου 1-3

Η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα, Απόλλων Παραλιμνίου, ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Δόξας Προσκυνητών επικρατώντας με 1-3 στον εξ αναβολής αγώνα της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής κατηγορίας.

Παρόλο που χρειάστηκε να ταξιδέψει δύο φορές στην Κομοτηνή, η ομάδα από τις Σέρρες κατάφερε να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και  με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο(σ.σ 25' Κουτζαβασίλης και 38' Γαϊδαρτζής)”κλείδωσε” από νωρίς το τρίποντο χωρίς να νιώσει ιδιαίτερη πίεση από την Δόξα, η οποία αν εξαιρέσει κανείς την κλασική διπλή ευκαιρία στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης, δεν απείλησε σημαντικά τους φιλοξενούμενους που στο 71' με τον Μερεσιώτη τριπλασίασαν τα τέρματα τους.
Το μόνο που κατάφερε η Δόξα ήταν να βάλει το γκολ της τιμής στο 87'  με σκόρερ τον Βάσκο.
 
Σίγουρα η διαφορά δυναμικότητας έπαιξε σημαντικό ρόλο στο σημερινό παιχνίδι, όμως η Δόξα φάνηκε να δείχνει από το ξεκίνημα του αγώνα περισσότερο σεβασμό απ΄όσο  πραγματικά έπρεπε στους “Σερραίους” που με υπομονή στο παιχνίδι τους χτύπησαν στις αδυναμίες των γηπεδούχων και έφυγαν με το πολυπόθητο διπλό από την Ροδόπη στην  προσπάθεια που κάνουν  για την άνοδο στην football league.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο σημερινό παιχνίδι πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους με την φανέλα των Προσκυνητών οι Στέργιος Πότσης, Παναγιώτης Τσορτανίδης και ο Μανώλης Παγώνης.

Μετά από αυτή την ήττα οι Προσκυνητές βρίσκονται στην 9η θέση με 15 βαθμούς, δύο βαθμούς πίσω δηλαδή από την Α.Ε Διδυμοτείχου και τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου που βρίσκονται στην 8η θέση.

Κρίσιμη αναμένεται λοιπόν η επόμενη αγωνιστική, η οποία θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον νομό μας καθώς η Δόξα Προσκυνητών φιλοξενείται στο ΔΑΚ από την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου.

Το ρολόι του αγώνα:
3' Ο Γαϊδαρτζής έπειτα από κάθετη πάσα του Ρούμπου θα βρεθεί απέναντι από τον Νικολίτσα με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποκρούει με τα πόδια.
9' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουτεσίδη με τον Νικολίτσα να εκτοξεύεται στην αριστερή του γωνία και να μπλοκάρει.
16' Τεράστια ευκαιρία για την Δόξα με τον Γουναρίδη να πραγματοποιεί διπλή επέμβαση στα σουτ των Νικολίτσα και Μόσχου μέσα από την περιοχή.
25' ΓΚΟΛ.Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Τάντιτς ο Γαϊδαρτζής θα πάρει στο πρώτο δοκάρι την κεφαλιά και αυτή να καταλήγει στον Κουτζαβασίλη που από κοντά θα πλασάρει εύστοχα για το 0-1.
38' ΓΚΟΛ.Ο Γαϊδαρτζής θα βγεί στην πλάτη της άμυνας και με πρόσωπο στον τερματοφύλακα δεν θα λαθέψει στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία του Νικολίτσα για το 0-1.
48' Σέντρα του Τάντιτς από τα αριστερά με τον Γαϊδαρτζή να “πιάνει” την κεφαλιά όμως αυτή να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Νικολίτσα.
50' Καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με τον Τρίχα να βγάζει ωραία σέντρα από τα δεξιά για τον Σιχλιμοίρη που με δυνατή κεφαλιά θα αναγκάσει τον Γουναρίδη να διώξει σε κόρνερ.
71' ΓΚΟΛ. Όμορφη σέντρα του ΓαΪδαρτζή στον Μερεσιώτη που με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά θα “κρεμάσει” τον Νικολίτσα για το 0-3.
87' ΓΚΟΟΟΛ.Σέντρα ακριβείας του Μόσχου από τα αριστερά με τον Βάσκο να παίρνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Γουναρίδη για το 1-3.
90+1' Ο Βάσκος θα ξεχυθεί ωραία στην αντεπίθεση θα πασάρει έξυπνα στον Παγώνη με το τελείωμα του να είναι αδύναμο και να μπλοκάρει σαν σε προπόνηση ο Γουναρίδης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Δόξα Προσκυνητών (Νίκος Μπαχαρίδης): Νικολίτσας, Πότσης(82' Παγώνης), Τσορτανίδης, Σιδηρόπουλος,Γιολδάσης(52' Βάσκος), Τρίχας, Χάκαν(52' Ζήνωνος), Φαρμάκης, Σιχλιμοίρης, Δραγανίδης(76'  Γιαννακίδης), Μόσχος.

Ελπίδα Σκουτάρεως (Παύλος Δημητρίου): Γουναρίδης, Κουτζαβασίλης, Τάκας(88' Τσαούσης), Μερεσιώτης, Τριανταφύλλου, Λαβίδας, Ρούμπος(74' Μεταλλίδης), Μουτεσίδης, Γαϊδαρτζής, Ναλμπάντης, Τάντιτς(64' Φιλέντας).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.