Φανελα και παικτες παρουσιασε η ΑΕ Κομοτηνης

Στην τελευταία «στροφή» πριν την έναρξη του πρωταθλήματος

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο ξενοδοχείο Anatolia η επίσημη παρουσίαση των παικτών και της φανέλας του τμήματος μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής για την αγωνιστική περίοδο 2015-16! Την παρουσίαση ανέλαβε ο υπεύθυνος marketing του συλλόγου Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης μαζί με τον Γενικό Αρχηγό Σωφρόνη Παπουή με κύριο άξονα το σύνθημα “Όραμα-Αγάπη-Θέληση-Ελπίδα”, κάνοντας μια αναδρομή από τα πρώτα βήματα της προσπάθειας το 2013, η οποία αγωνιστικά καρποφόρησε πέρυσι με την άνοδο στην Γ’ Εθνική.
 
Εκ μέρους των ακαδημιών μπάσκετ τις ΑΕ Κομοτηνής τον λόγο πήρε ο υπεύθυνος Νίκος Παπαδόπουλος υπογραμμίζοντας ότι οι ακαδημίες αποτελούν μεγάλο κομμάτι για την ΑΕ Κομοτηνής και κάνοντας μια μικρή αναφορά στους παίκτες που έχουν βγει από τις ακαδημίες τα τελευταία χρόνια. Ανέφερε ότι υπάρχουν ήδη 120 παιδιά στις ακαδημίες για φέτος, ενώ εγγραφές γίνονται καθημερινά στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Λυκείου από τις 17:00-23:00 και το Σάββατο το πρωί. Όπως σημείωσε ο ίδιος, στόχος των ακαδημιών είναι η υγεία των αθλητών, η διασκέδαση, η εκμάθηση, η βελτίωση και φυσικά στο τέλος η προώθηση των αθλητών.
 
Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο υπεύθυνος της εταιρίας “Royal”, που για φέτος θα ντύσει τους παίκτες της ΑΕ Κομοτηνής, Γιάννης Παπαδόπουλος και παρουσίασε την εντυπωσιακή, κατά γενική ομολογία, φανέλα της ομάδας της Κομοτηνής, ενώ ακολούθησε βράβευση τόσο του ίδιου, όσο και των Φάνη Βέλτσιου, υπεύθυνου της ασφαλιστικής εταιρίας “Ιντερσαλόνικα”, η οποία είναι χορηγός τη φετινή περίοδο και θα ασφαλίσει όλη την ομάδα, όσο και του Στέλιου Γκουντάκου, ο οποίος θα είναι και φέτος με την Καφετέρια “Kaffeine” ο κύριος χορηγός της φανέλας της ΑΕ Κομοτηνής.
 
Ακολούθησε η παρουσίαση όλων των παικτών της ομάδας της Κομοτηνής, ενώ κλείνοντας ο πρόεδρος Γιάννης Γεωργαντάς ευχήθηκε καλή επιτυχία με υγεία σε όλους τους παίχτες και ζήτησε να διατηρηθεί το εξαιρετικό κλίμα. Στο τέλος δόθηκε ραντεβού για την ερχόμενη Κυριακή στο κλειστό της Κομοτηνής , προκειμένου να στηρίξουμε όλοι την ομάδα στον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στη Αγία Βάρβαρα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.