Εξασφαιρος Πανθρακικος στο γηπεδο των Υφαντων

Επικράτησε του Πόντου Θρυλορίου και προετοιμάζεται για το ντέρμπι κορυφής με τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

Δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες στο γήπεδο των Υφαντών απέναντι στον Πόντο Θρυλορίου ο Πανθρακικός, επικρατώντας με 0-6. Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη παρουσιάστηκε σοβαρή και πειθαρχημένη σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, παίρνοντας ένα ακόμα τρίποντο. Από την άλλη, στο ντεμπούτο του Πέτρου Βιόπουλου στους πάγκους, ο Πόντος έδειξε πως μέσα από τη σκληρή δουλειά θα γίνεται καλύτερος.

Ο Βάσκος άνοιξε τον χορό των τερμάτων στο 20΄ για να κάνει το 0-2 ο Αρετάς στο 23΄ μετά από πολύ όμορφη επιθετική συνεργασία. Στο 35΄ ο Φουρλατάρας «σέρβιρε» και ο Βάσκος εκτέλεσε με κεφαλιά ενώ στο 40΄ ο Δραγανίδης με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-4. Το 0-5, που ήταν και σκορ ημιχρόνου διαμόρφωσε ο Σμάλης στο 45΄.

Στο δεύτερο μέρος, με ασίστ του Σπηλιωτόπουλου, ο Βάσκος σημείωσε το 0-6 και έκανε το προσωπικό χατ τρικ. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε δύο δοκάρια στη συνέχεια, στο 54΄ και στο 70΄ με το σκορ να μένει στο 0-6 με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Λάπατα.

Πριν το παιχνίδι, τιμήθηκε από τους ανθρώπους του Πόντου ο δρομέας Γιάννης Τοροσιάν για την πρόσφατη επιτυχία στον Μαραθώνιο, με τον αδερφό του να παραλαμβάνει την αναμνηστική φανέλα.

Διαιτητής: Λάπατας, Βοηθοί: Πανταζής- Πουρναράς

Πόντος Θρυλορίου (Βιόπουλος): Κουκουλής (31΄ Θωμάς), Δημητριάδης, Γουσίδης, Τρέσαλος (41΄ Λουπέλης), Σιγγιρίδης, Τροκανάς, Πουλιανάς, Κακουλίδης Θ., Κακουλίδης Χρ., Μουρατίδης (51΄ Βουρναζίδης), Ηλιάδης (51΄ Σοπιάδης)

Πανθρακικός (Μπαχαρίδης): Κεχαγιάς, Τσόλας, Γκουτάκης (55΄ Μπεναβέλης), Σιδηρόπουλος, Λειβαδιώτης, Σμάλης (46΄ Χακάν), Φουρλατάρας (46΄ Σπηλιωτόπουλος), Καλογρανάς (55΄ Σπυριάδης), Βάσκος, Δραγανίδης (55΄ Μαγκαφίνης), Αρετάς

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.