Ετοιμη η Κομοτηνη για το 10ο Πανελληνιο Πρωταθλημα Βετερανων Μπασκετ

Για 3 ημέρες η πόλη μας θα υποδεχθεί αθλούμενους και επισκέπτες από όλη την Ελλάδα

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι ετοιμασίες για το 10ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Μπάσκετ που θα διεξαχθεί στην πόλη της Κομοτηνής το τριήμερο 17-19 Μαΐου 2024.

46 ομάδες και περισσότεροι από 730 αθλητές θα δώσουν ραντεβού στην Κομοτηνή για να αναμετρηθούν σε διάφορες ηλικιακές κατηγορίες.

Την Παρασκευή 17/5 στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης που θα περιλαμβάνει τυμπανιστές, χορό, παρουσίαση των ομάδων, αγώνα επίδειξης και θα διαρκέσει περίπου 70 λεπτά.

Καθ’ όλη την διάρκεια του τριημέρου θα υπάρχουν διάφορες δράσεις μέσα στην πόλη:

Δράση από την Νεολαία της Κομοτηνής.

Επίσκεψη στο στρατιωτικό μουσείο της 21ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας (θα είναι ανοιχτό για όλους τους επισκέπτες, την Παρασκευή 17/5 και το Σάββατο 18/5 μέχρι τις 18:00).

Επίσκεψη στη σάλα της Ζυθοποιίας ‘’Βεργίνα’’ όπου θα έχουν όλοι την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορες μπύρες αλλά και να δουν πως παράγονται.

Μία από τις κυριότερες δράσεις είναι η δράση “Γνωρίζοντας την πόλη της Κομοτηνής”, μέσα από την οποία και με την βοήθεια ενός αινιγματικού χάρτη θα γνωρίσετε διάφορα σημεία της πόλης μας. Οι ομάδες και οι επισκέπτες που θα την υλοποιήσουν, στο τέλος της διαδρομής θα ανταμειφθούν με ένα μυστικό κουτί. Οι τουριστικοί οδηγοί – εθελοντές της πόλης μας θα βοηθήσουν σε αυτό εάν χρειαστεί. Η δράση αυτή έχει το πλεονέκτημα ότι είναι υλοποιήσιμη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Το Σάββατο 18/5 στις 21:00 θα έχουμε τη δεξίωση όλων των ομάδων στον χώρο εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Chris & Eve. Το τριήμερό ολοκληρώνεται με τους αγώνες της Κυριακής 19/5 και τις απονομές.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων είναι ΕΔΩ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.