Ετοιμαζεται πυρετωδως για τη νεα σεζον ο ΓΑΣ Κομοτηνη

Στόχος η ομάδα να συνεχίσει την ανοδική πορεία σε όλα τα επίπεδα

Η αγωνιστική περίοδος 2020/21 ουσιαστικά θεωρείται ως μη γενόμενη για τις ομάδες της Β΄ Εθνικής αλλά οι ιθύνοντες του ΓΑΣ Κομοτηνή ετοιμάζονται δυναμικά για τη νέα σεζόν, με στόχο να παρουσιαστεί η ομάδα της Κομοτηνής δυνατή σε όλα τα επίπεδα.

Η διοίκηση των «Κυανέρυθρων» με μπροστάρη τον δραστήριο πρόεδρο κ. Γιάννη Πεταλωτή, ο οποίος πλαισιώνεται από μία ομάδα ανθρώπων με όρεξη και μεράκι, ήδη έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν, ο οποίος κινείται σε βασικούς άξονες όπως το ανδρικό τμήμα, οι ακαδημίες και η στελέχωση του προπονητικού επιτελείου.

Ήδη η διοίκηση του ΓΑΣ βρίσκεται σε συζητήσεις με καταρτισμένους προπονητές, προκειμένου να βρει τον άξιο διάδοχο του Νεοκλή Λεμονίδη ενώ παράλληλα «σαρώνει» την αγορά ώστε να βρει περιπτώσεις που μπορούν να κάνουν την διαφορά στον ΓΑΣ.

Η φιλοσοφία πάντως δεν θα αλλάξει καθώς μέλημα είναι η στελέχωση του ρόστερ από ντόπιους αθλητές και από παιδιά της περιοχής, τα οποία θα πλαισιώνονται από αθλητές-φοιτητές του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης με στόχο την δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου.

Παράλληλα οι άνθρωποι του ΓΑΣ περιμένουν τις εξελίξεις σχετικά με την ενδεχόμενη επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, καθώς διαχρονικά ο έκτος παίχτης της ομάδας ήταν ο κόσμος της, που γέμιζε σε κάθε εντός έδρας αναμέτρηση το κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας.

Τέλος, από Δευτέρα ξεκινούν τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα οι ακαδημίες του Συλλόγου, όπου έχει δοθεί μεγάλη βαρύτητα και αποτελεί ένα προσωπικό «στοίχημα» για τον Γιάννη Πεταλωτή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.