Ετοιμαζει ανταγωνιστικο ροστερ για τη νεα σεζον η ΑΕ Κομοτηνης

Στόχος να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Pre League

Μπορεί ο κορωνοϊός να στέρησε από το φίλαθλο κοινό την παρθενική χρονιά διεξαγωγής της Pre League, που αποτελεί «προθάλαμο» της Volley League αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ατόνησε το  ενδιαφέρον των εμπλεκομένων.

Αντίθετα όλες οι ομάδες έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό τους για αυτό το νέο πρωτάθλημα, το οποίο θα περιλαμβάνει ομάδες από την Ορεστιάδα μέχρι την Πελοπόννησο και αναμένεται να τραβήξει το ενδιαφέρον όλων.

Σε αυτήν την νέα κατηγορία θα συμμετέχει και η ΑΕ Κομοτηνής, που έχει εξελιχθεί σε μία σταθερή δύναμη του ελληνικού βόλεϊ την τελευταία δεκαετία – με παρουσία στην Α1 το 1990, το 1997 και το 1998 με τελευταία παρουσία την σεζόν 2018/19.

Ο Τάσος Πετρίδης μαζί με τους συνεργάτες του είναι σε ανοιχτή επικοινωνία ώστε να κλείσει αρχικά το θέμα προπονητή με τον Ηλία Κρεούζη να αποκαλύπτει στη συνέντευξη του στο Ράδιο Παρατηρητής πως δεν έχει ακόμα αποφασίσει για το αν θα συνεχίσει.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά και παραμείνει ο τεχνικός από την Αλεξανδρούπολη, σειρά θα πάρει η στελέχωση του ρόστερ με την φιλοσοφία να παραμένει το «πάντρεμα» κάποιων έμπειρων αθλητών με φοιτητές διψασμένους για διάκριση και ντόπια παιδιά, όπως ο Νίκος Γκόνας, ο Αλέξανδρος και ο Θανάσης Πετρίδης. Επιπλέον δεν αποκλείεται όπως έγινε και φέτος, να γίνει και τη νέα σεζόν η υπέρβαση με την προσθήκη ενός ξένου αθλητή που να κάνει τη διαφορά.

Το σημαντικό είναι να επανέλθει η κατάσταση σε μία φυσιολογική φάση και να μπορεί ο κόσμος να απολαύσει αγώνες υψηλού επιπέδου, σαν αυτούς που θα έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε στο πρωτάθλημα της Pre League.

Επιπλέον θα συνεχιστεί το ενδιαφέρον ως προς το κομμάτι των ακαδημιών, όπου έχει δοθεί μεγάλη βαρύτητα τόσο σε επίπεδο αγοριών όσο και κοριτσιών, καθώς «στοίχημα» των ιθυνόντων της ΑΕ Κομοτηνής είναι να μεγαλώσει ο αριθμός των παιδιών και να γίνονται ακόμα πιο ποιοτικές προπονήσεις.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.