Εθιζεται στις νικες ο Σπαρτακος!

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων - Κομψάτος Πολυάνθου 4-3 (+Gallery)

Στους Αγίους Θεοδώρους πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι η εντυπωσιακότερη αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣ Θράκης ανάμεσα στον Σπάρτακο και τον Κομψάτο Πολυάνθου με το τελικό σκορ να είναι 4-3.
Η αλήθεια είναι πως κανένας από τους 20 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο δεν περίμενε τέτοια “χιτσκοκική” εξέλιξη σ'ένα παιχνίδι που ο πέμπτος Σπάρτακος αντιμετώπιζε τον ουραγό της βαθμολογίας, Πολύανθο και μάλιστα στο ημίχρονο το σκορ ήταν στο 3-1.
Προς το τέλος το παιχνίδι είχε πολλά νεύρα με αποτέλεσμα ο διαιτητής Xαμαλίδης να μοιράσει ουκ ολίγες κίτρινες κάρτες και μάλιστα να αποβάλλει τον προπονητή των φιλοξενούμενων για έντονη διαμαρτυρία.
 
Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους καθώς μόλις στο 14΄ο Γρίβας κέρδισε πέναλτι, έπειτα από ανατροπή του Διαμαλή, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο ίδιος για το 1-0.
Στο 26΄όμως κόντρα στη ροή του παιχνιδιού ο Πολύανθος κατάφερε να ισοφαρίσει όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Τασουλή η μπάλα βρήκε στον Κουτσουκανίδη που με αυτογκόλ έγραψε το 1-1.
Στη συνέχεια του παιχνιδιού ο Σπάρτακος ανέβασε αρκετά ψηλά τις γραμμές του και στο 35΄ο Κόγιος έπειτα από απομάκρυνση των αμυντικών “έπιασε” δυνατό σουτ που κατέληξε στην δεξιά γωνία του Διαμαλή για το 2-1.
Στο 43΄ο Αθανασιάδης δίνει ωραία ασίστ στον Γρίβα που με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Διαμαλή, με την μπάλα να “βρίσκει” και στο δοκάρι.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σπάρτακο επαναπαύτηκε και το πλήρωσε ακριβά καθώς στο 49΄ο Αμαξόπουλος μείωσε σε 3-2 για την ομάδα του και μάλιστα με την ψυχολογία στα ύψη ο Πολύανθος κατάφερε να φέρει στα ίσια στο παιχνίδι ισοφαρίζοντας στο 60' με τον Τασουλή έπειτα από ασίστ του Καμμά.
Στη συνέχεια του παιχνιδιού και οι δύο ομάδες έδειχναν ότι μπορούν να κερδίσουν το παιχνίδι όμως η ομάδα τελικά που τα κατάφερε ήταν ο Σπάρτακος όταν στο 76΄ο Αθανασιάδης έπειτα από ασίστ του Τσαγκαλίδη σημείωσε το τελικό 4-3.
Έπειτα από αυτή τη νίκη ο Σπάρτακος βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 15 βαθμούς ενώ ο ιδιαίτερα μαχητικός Κομψάτος Πολυάνθου στην τελευταία θέση με 0.

Το ρολόι της αναμέτρησης:
10' Ο Σταμπολής μπαίνει ωραία στην περιοχή από τα αριστερά αλλά το αδύναμο σουτ του κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
12' Ο Κόγιος έπειτα από παράλληλη πάσα του  Παρασκευόπουλου πετυχαίνει γκολ που ακυρώνεται όμως έπειτα από υπόδειξη του βοηθού.
14' ΓΚΟΛ.Ο Γρίβας ανατρέπεται από τον Διαμάλη και ο διαιτητής ορθά υποδεικνύει πέναλτι που εκτελεί ο ίδιος παίχτης για το 1-0.
25' Στην κόντρα επίθεση ο Ταβασίδης θα μοιράσει ωραία στον Σταμπολή που θα σουτάρει από τα αριστερά στην κλειστή γωνία του Παλαδογεωργάκη που όμως είχε σωστή θέση και απέκρουσε σε κόρνερ.
26' ΓΚΟΛ.Από το κόρνερ που εκτελέστηκε από τον Τασουλή ο Κουτσουκανίδης πέτυχε αυτογκόλ για το 1-1.
31' Έξυπνη κάθετη πάσα του Βαμβακίδη στον Ταβασίδη που με πρόσωπο στην εστία επιχείρησε να “κρεμάσει” τον πορτιέρο των γηπεδούχων που όμως διάβασε σωστά την φάση και μπλόκαρε την μπάλα.
35' ΓΚΟΛ. Ο Αθανασιάδης σέντραρε από τα αριστερά με την άμυνα του Πολύανθου να απομακρύνει όμως ο Κόγιος ερχόμενος με φόρα από τον χώρο του άξονα “έπιασε” πολύ δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία του τέρματος για το 2-1.
43' ΓΚΟΛ. Βαθιά μπαλιά του Τσαγκαλίδη από το σημείο του κέντρου με αποδέκτη τον Αθανασιάδη που κατεβάζει ωραία την μπάλα με το στήθος και δίνει δίπλα στον Γρίβα που με όμορφο πλασέ έστειλε την μπάλα δοκάρι και μέσα για το 3-1.
49' ΓΚΟΛ. Εκτέλεση φάουλ του Σταμπολή από τα αριστερά στην “καρδιά” της περιοχής εκεί που βρισκόταν ο Αμαξόπουλος που με προβολή μείωσε σε 3-2.
60' ΓΚΟΛ. Ο Καμμάς μπαίνει στην περιοχή και βλέποντας τον τερματοφύλακα να βγαίνει πασάρει έξυπνα στον Τασουλή που με κοντινό πλασέ ισοφάρησε σε 3-3.
76' ΓΚΟΛ. Ο Τσαγκαλίδης από τα δεξιά δίνει ωραία παράλληλη πάσα στον Αθανασιάδη που από κοντά βάζει ξανά μπροστά την ομάδα του στο σκορ γράφοντας το 4-3.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων (Γεμενετζής): Παλαδογεωργάκης, Τσαγκαλίδης, Ρόσδος(78'Τζελέλης),Χασάν,Κουτσουκανίδης(55'Άραμπας),Κόγιος,Παρασκευόπουλος(55'Παρασκευόπουλος),Αργυρόπουλος,Αθανασιάδης(86'Μπρετσάννης), Γρίβας, Χαρταλάμης.
Κομψάτος Πολυάνθου (Κωνσταντινίδης): Διαμαλής, Σταμπολής, Χαμούζας, Αμαξόπουλος, Καμμάς, Ψυλλάκης, Τασουλής(85'Κουβαλάκης), Βαμβακίδης(67' Φλωροκάpης), Χατζηαντωνίου(88'Μυστακίδης), Ταβασίδης, Στογiαντσάκης.

Για να δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα απο το παιχνίδι
κάντε κλίκ στην κεντρική φωτογραφία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.