ΕΣΠΕΘΡ: Στον τελικο το γυναικειο τμημα της ΑΕ Κομοτηνης

Υπέταξε τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες και θέλει να πάρει ρεβάνς στον τελικό κόντρα στις Αμαζόνες

Πραγματοποιώντας τεράστια προσπάθεια και κατάθεση ψυχής, το γυναικείο τμήμα της ΑΕ Κομοτηνής επικράτησε με 3-2 του Πανσερραϊκού και προκρίθηκε στον τελικό του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΘΡ ΑΝΜΑΚ. Εκεί τα κορίτσια του Δημήτρη Κιοσσέ θα τεθούν αντιμέτωπα με τις Αμαζόνες Μαϊστρου.

Ο Πανσεραϊκός μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο σετ και εκμεταλλευόμενος την έδρα του κατάφερε να πάρει από νωρίς προβάδισμα στο σκορ, εκμεταλλευόμενος τα λάθη της ΑΕ Κομοτηνής κάνοντας έτσι το 1-0 με 25-15. Η ομάδα του Δημήτρη Κιοσσέ στο πιο κρίσιμο σετ έδειξε τρομερό ψυχραιμία, καθώς οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο – πόντο, σε όλο το σημείο του σετ, με την ΑΕ Κομοτηνής να βρίσκει τις λύσεις για το 1-1 με 23-25, βάζοντας νέα δεδομένα στο παιχνίδι.

Ο Πανσεραϊκός δεν πτοήθηκε από την ισοφάριση και με τρομερό ρυθμό σε όλα τα κομμάτια του σετ κατάφερε να κάνει το 2-1 με 25-9, παίρνοντας πλέον σημαντικό προβάδισμα νίκης. Εκεί που όλα έδειχναν πως οι Σερραίες είχαν το μομέντουμ της αναμέτρησης, η ΑΕ Κομοτηνής έπαιξε το τελευταίο της χαρτί στο τέταρτο σετ, και ανεβάζοντας την απόδοση της, έκανε από νωρίς διαφορά που την μετουσίωσε στη συνέχεια στην ισοφάριση με 2-2 και 18-25, οδηγώντας την αναμέτρηση στο ται μπρείκ.

Στο πέμπτο σετ έγινε ένα πραγματικό ντέρμπι με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται συνέχεια στο σκορ, με καμιά από τις δύο ομάδες να μην μπορεί να ξεφύγει στο σκορ, όπου η ομάδα του Κιοσσέ, με Ολύμπια ψυχραιμία έκανε το 2-3 με 13-15, παίρνοντας τη μεγάλη πρόκριση για τον τελικό.

Τα σετ: 25-15, 23-25, 25-9, 18-25, 13-15

ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Δημήτρης Κιοσσές): Κατσιμάνη, Πρίντεζη, Κιοσσέ, Κόγια, Κυλαδίτη, Βασιλειάδη, Νικολαϊδου, Κωτσοβού, Τσολακίδου, Ανδρεάδη, Φωλίνα, Τρομαρά (λ), Μπάρκουλα (λ)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.