ΕΣΠΕΘΡ: Πρωταθλητριες οι γυναικες της ΑΕ Κομοτηνης

Σε έναν συγκλονιστικό τελικό κόντρα στις Αμαζόνες Μαϊστρου

Τα κορίτσια του Δημήτρη Κιοσσέ είναι ψυχάρες και πρωταθλήτριες της Περιφέρειας μας, καθώς επικράτησαν σε έναν τελικό διαφήμιση για το άθλημα 3-2 των Αμαζόνων Μαϊστρου και πλέον θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Α2 σε αγώνες μπαράζ!

Το παιχνίδι ήταν ακατάλληλο για καρδιακούς καθώς οι «Κιτρινόμαυρες» προηγήθηκαν δύο φορές στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, κατέκτησαν το πρώτο σετ me 17-25 για να απαντήσουν τα κορίτσια της Αλεξανδρούπολης ισοφαρίζοντας σε 1-1 με 25-22 με ανατροπή.

Το τρίτο σετ άνηκε ολοκληρωτικά στα κορίτσια του Δημήτρη Κιοσσέ, κατακτώντας το με 11-25 για να ισοφαρίσουν τα κορίτσια του Μάκη Δημητριάδη με 26-24 οδηγώντας το παιχνίδι στο τάι μπρέικ.

Εκεί τα κορίτσια της Κομοτηνής προηγήθηκαν με 3-6, αναγκάζοντας τον Μάκη Δημητριάδη να καλέσει εσπευσμένα τάιμ άουτ! Αυτό λειτούργησε αφυπνιστικά για τις αθλήτριες του οι οποίες μείωσαν σε 5-6 αναγκάζοντας τον Δημήτρη Κιοσσέ να καλέσει αυτός με τη σειρά του τάιμ άουτ ώστε να κόψει το ρυθμό τους, όπερ και εγένετο καθώς η Κομοτηνή πήρε προβάδισμα 3 πόντων εκ νέου (5-8).

Η εικόνα άλλαξε και τα κορίτσια των Αμαζόνων προηγήθηκαν με 10-13 για να ισοφαρίσουν οι «Κιτρινόμαυρες» εκ νέου σε 13-13. Το καρφί της Κυλαδίτη διαμόρφωσε το 15-13 και έδωσε τον τίτλο του πρωταθλητή στην ΑΕ Κομοτηνής, που θα διεκιδκήσει την άνοδο σε αγώνες μπαράζ!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.