Εσωσε το βαθμο στις καθυστερησεις ο Μεγας

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου - Δόξα Γρατινής 1-1 (+Gallery)

Το Σάββατο 12/5 ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου υποδέχθηκε την Δόξα Γρατινής για την 7η αγωνιστική των play-off της Α' ΕΠΣ Θράκης.
 
Η Γρατινή όντας πλέον εκτός μάχης τίτλου και αγωνιζόμενη με πολλές ελλείψεις βασικών παικτών της έμοιαζε ως εύκολος στόχος για τον Μέγα που ήθελε να κρατήσει την επαφή με την πρώτη θέση. Ωστόσο η ομάδα της Γρατινής έδειξε ότι κάθε άλλο παρά αδιάφορη και εύκολος στόχος είναι και παραλίγο να φύγει με διπλό από τον Ίασμο.
 
Oι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και είχαν την υπεροχή κάνοντας αρκετά σουτ ήδη από το πρώτο δεκάλεπτο με τους Αντωνιάδη και Παπαρούνα. Ωστόσο η Δόξα ήταν αυτή που ευτύχησε να προηγηθεί στο 26' με τον Χατζίδη μετά από κάθετη μπαλιά του Πασχάλη. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο Μέγας είχε άλλες δύο σημαντικές ευκαιρίες με σουτ του Αντωνιάδη στο 36' να φεύγει λίγο άουτ και στο 45' όταν ο Ρομπέρ με το κεφάλι δεν μπόρεσε να σκοράρει.
 
Όπως στο πρώτο ημίχρονο έτσι και στην μεγαλύτερη διάρκεια του δεύτερου ο Ίασμος είχε τον έλεγχο του αγώνα αδυνατώντας όμως να σκοράρει καθώς οι ευκαιρίες που δημιουργούσε κατέληγαν σε σουτ που έφευγαν άουτ .Στο 73' ο Καραμπάτσιος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα τελικά για την ομάδα του Ιάσμου το γκολ όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ.Το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε στο 90+1 όταν μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Δόξας ο Ζουμπιάδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. 

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (Σπυριάδης):Παπουτσίδης, Αμοιρόπουλος (59' Καραμπάτσιος), Βιόπουλος, Χουσεΐν Σ.(46' Γιαννακιτσίδης), Λειβαδιώτης, Ντεμιρτσίδης, Χουσείν Χ., Κλης, Παπαρούνας, Αντωνιάδης, Ρομπέρ
Δόξα Γρατινής (Δίγκας): Μπουτσαχτσή, Μαγκούτας, Λεγάτος, Παπαχρόνης, Ζουμπιάδης, Χατζάκης, Πασχάλης, Χατζίδης, Μπόζης Κυριακόπουλος, Σεφκέτ (45' Χρυσαφίδης)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.