Ερχεται το Iasmos Run 2023

Το Σάββατο 15 Ιουλίου ο αγώνας μήκους 8 χλμ

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με την τεχνική υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου Ροδόπης διοργανώνει λαϊκό αγώνα δρόμου με την επωνυμία: IASMOS RUN 2023 8.000 μ.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Ιουλίου, με ώρα εκκίνησης τις 6.30 το απόγευμα και το χρονικό όριο τερματισμού είναι  1 ώρα. Οι συμμετέχοντες θα κληθούν να διανύσουν μια διαδρομή μήκους 8 χλμ εξολοκλήρου επί της ασφαλτοστρωμένης οδού Ιάσμου – Πολύανθου με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Παλαιό Δημοτικό Σχολείο Ιάσμου.

Η διοργάνωσή θα υποστηρίζεται από εθελοντές του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου. Κατά μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν δύο σταθμοί τροφοδοσίας με νερά σε τρεις φάσεις, ο πρώτος στο σημείο εκκίνησης και τερματισμού και ο δεύτερος στα μισά της διαδρομής στο 4ο χλμ.

Το μέγιστο όριο συμμετεχόντων είναι 200 δρομείς ενώ δεν υπάρχει κόστος για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων.

Δικαίωμα συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι δρομείς  που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Μικρότεροι των 18 ετών ( και έως το ελάχιστο14 ετών ) θα πρέπει να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση του γονέα\κηδεμόνα και να την προσκομίσουν  κατά την δήλωση συμμετοχής ή στην Γραμματεία στον χώρο της εκκίνησης.

Ιατρική εξέταση

Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες του αγώνα, καθώς και οι γονείς-κηδεμόνες ανηλίκων αθλητών που θα συμμετάσχουν στον αγώνα, θα υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση ότι έχουν εξετασθεί ιατρικώς και είναι υπεύθυνοι οι ίδιοι για την καλή τους σωματική υγεία και την ικανότητα τους να συμμετέχουν. Επίσης με την συμμετοχή τους αναλαμβάνουν πλήρως με ατομική τους ευθύνη την συμμετοχής τους στον αγώνα και δηλώνουν εγγράφως ότι ουδεμία απαίτηση θα ασκήσουν χρηματική η μη, για οποιοδήποτε συμβάν κατά τον αγώνα η μετά αυτού

Δηλώσεις συμμετοχής

Δηλώσεις συμμετοχής θα υποβληθούν ηλεκτρονικά σε ηλεκτρονική διεύθυνση που θα ανακοινωθεί από την Οργανωτική Επιτροπή σύντομα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.