ΕΠΣ Θρακης: Συνεχιζει με Γεμενετζη η Δοξα Γρατινης

Στόχος η επιστροφή στους τίτλους

Μαζί θα συνεχίσουν και την επόμενη χρονιά η Δόξα Γρατινής και ο προπονητής Κώστας Γεμενετζής μετά την πολύ καλή πορεία της ομάδας που στις λεπτομέρειες δεν κατέκτησε έναν τίτλο αφού έχασε στα πέναλτι από τον πανίσχυρο πέρυσι Πανθρακικό.

Και φέτος η Δόξα Γρατινής αναμένεται ανταγωνιστική και να διεκδικήσει τον τίτλο μετά από το 2004, με την ενίσχυση που αναμένεται προσεχώς από την διοίκηση του Κώστα Τσιμπούκα και κυρίως εαν διατηρηθεί το οικογενειακό κλίμα που υπήρχε όλη την περσινή σεζόν στην ομάδα.

Ο Κώστας Γεμενετζής έχει συνδέσει το όνομά του με την ομάδα του Πανθρακικού, αφού αποτέλεσε στο παρελθόν «πιστό στρατιώτη», τελώντας χρέη προπονητή στα τμήματα υποδομής, στις ομάδες Κ15, Κ17 και Κ20, ενώ υπήρξε και υπηρεσιακός προπονητής του συλλόγου.

Επιπλέον το 2009 σαν προπονητής είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος με την ομάδα της ΕΠΣ Θράκης, ενώ έχει καθίσει και στον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων και για χρόνια πριν τον Πανθρακικό σε Αστέρα Αιγείρου έχοντας ένα πρωτάθλημα (2006) και ένα κύπελλο (2007).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.