ΕΠΣ Θρακης: Στεφθηκε πρωταθλητρια η Δοξα Προσκυνητων

Την Τρίτη 11 Μαΐου στο γήπεδο των Προσκυνητών έγινε η απονομή του δεύτερου σερί πρωταθλήματος στην Δόξα Προσκυνητών.
Πριν την απονομή προηγήθηκε φιλικό παιχνίδι  των πρωταθλητών με τον Αστέρα Αιγείρου προπονητικού χαρακτήρα.

Για την ιστορία η Δόξα Προσκυνητών επικράτησε με 1-0 χάρη σε τέρμα που πέτυχε στο 69΄ο Ραμαντάνης μετά από πολύ ωραία προσπάθεια του Βάσκου που του σέρβιρε έτοιμο γκολ.

Για την Δόξα Προσκυνητών στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Βλαδιμηρίδης, Σιδηρόπουλος, Μόσχος, Κίτσος, Μπενέκος, Σταμάτης, Γεμενετζής, Κλής, Βιόπουλος, Λαμπίρης, Βασιλακάκης.
Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι Ραμαντάνης, Ζουμπιάδης, Μαδούρας, Ζάνταλης, Τρίχας, Φαρασόπουλος, Τσέκος, Κουδέρης, Πάλη, Βάσκος, Κούκος.

Για την ομάδα του Αστέρα Αιγείρου αγωνίστηκαν οι Ρόϊδος, Τσορπίδης, Γιαννακόπουλος, Τουρασανίδης, Θωμάς, Τροκάνας, Στυλιανίδης, Αραμπατζής, Τσγιαλίδης, Γεωργοσούλης και ο προπονητής της ομάδας Φώτης Κωνσταντινίδης.
Ελλείψει τερματοφύλακα για τον Αστέρα κάτω από τα δοκάρια έκατσε ο Πουλακίδας της Δόξας Προσκυνητών.

Το φιλικό παιχνίδι και την φιέστα που ακολούθησε παρακολούθησαν περίπου 50 φίλαθλοι που χειροκρότησαν τους πρωταθλητές.
Ανάμεσα τους ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης  κ. Μάνος Γαβριηλίδης, ο δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών  Γιάννης Σταυρίδης,  ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Προσκυνητών Παναγιώτης Παρασκελίδης και ο πρόεδρος ορισμών διαιτητών της ΕΠΣ Θράκης Νίκος Μανάκας.
 
Αμέσως μετά την λήξη του φιλικού αγώνα άνοιξαν οι σαμπάνιες και ακολούθησε η απονομή μεταλλίων στους πρωταθλητές παίχτες της Δόξας Προσκυνητών.
Τελευταίος πήρε το μετάλλιο του ο αρχηγός Νίκος Τρίχας  και ο οποίος παρέλαβε από τα χέρια του προέδρου της ΕΠΣ Θράκης το κύπελλο του πρωταθλητή για την σεζόν 2015-2016 σηκώνοντας το ψηλά στον ουρανό της Ροδόπης.

Ακολούθησαν τρελοί πανηγυρισμοί με την σαμπάνια να ρέει άφθονη ενώ από τα μπουγελώματα δεν γλίτωσε ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Κλειτσιώτης την ώρα μάλιστα που έδινε συνέντευξη στους τοπικούς δημοσιογράφους.
 

Τα επινίκια συνεχίστηκαν στο κτίριο της λέσχης Προσκυνητών όπου είχαν στηθεί ψησταριές και ακολούθησε γλέντι.
Εκεί παίχτες, παράγοντες, δημοσιογράφοι και όσοι είναι κοντά στην ομάδα των Προσκυνητών γλέντησαν κάτω από τους ήχους του οργανοπαίκτη  και φανατικού της Δόξας Νεκτάριου Λαλάκη.

Χαιρετισμό και ευχές στους πρωταθλητές απηύθυνε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης τονίζοντας πως ο στόχος της ομάδας ξεκινάει τώρα στα μπαράζ της Γ΄εθνικής ευχόμενος η ομάδα των Προσκυνητών να ανέβει στην Τρίτη κατηγορία.
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Μαρωνείας Σαπών Γιάννης Σταυρίδης τόνισε πως είναι περήφανος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, παρότρυνε τους παίχτες της Δόξας να τα δώσουν όλα σε αυτά τα έξι παιχνίδια των μπαράζ και  ολοκλήρωσε λέγοντας πως θα είναι πάντα δίπλα στην ομάδα.
Χαιρετισμό απηύθυνε και ο εφημέριος του χωριού πατήρ Παύλος  Σαπουνίδης ο οποίος περιχαρής είπε στους παίχτες για τα μπαράζ  χαρακτηριστικά ‘’να τους φάτε όλους’’.
Επίσης συγχαρητήρια καιμευχές έδωσαν δια μικροφώνου ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Προσκυνητών Παναγιώτης Παρασκελίδης και η πρόεδρος του πολιτιστικού  και λαογραφικού  συλλόγου  γυναικών του χωριού Νίτσα Αγγελακούδη – Καραπούλη.
Από την πλευρά της ομάδας ο προπονητής Γιάννης Κλειτσιώτης και ο αρχηγός Νίκος Τρίχας δήλωσαν πως θα υπερβάλουν εαυτό για να ανέβει η ομάδα στην Γ΄εθνική κάνοντας και ένα κάλεσμα στο ποδοσφαιρικό φίλαθλο κοινό της Ροδόπης στα τρία παιχνίδια των μπαράζ που θα γίνουν στο ΔΑΚ Κομοτηνής να είναι κοντά τους και να τους στηρίξουν σε αυτή τους την προσπάθεια.

 
Αγωνιστικά η Δόξα Προσκυνητών μπαίνει στην μάχη των μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄εθνική την Κυριακή 15 Μαΐου  όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ηρακλή Καβάλας.
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων των μπαράζ
1η 15/05 Ηρακλής Καβάλας- Δόξα Προσκυνητών
2η 18/05 Δόξα Προσκυνητών- Ορφέας Ξάνθης
3η 22/05 Δόξα Προσκυνητών- ΑΕ Διδυμοτείχου
4η 25/05 Δόξα Προσκυνητών- Ηρακλή Καβάλας
5η 29/05 Ορφέας Ξάνθης- Δόξα Προσκυνητών
6η 05/06 ΑΕ Διδυμοτείχου- Δόξα Προσκυνητών






google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.