ΕΠΣ Θρακης: Σεντρα στην Α1 ερασιτεχνικη

Με το ντέρμπι της Δόξας Προσκυνητών απέναντι στον ΠΑΟΚ Κοσμίου

Το Σάββατο ξεκινά το πρωτάθλημα τις Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης που αναμένεται φέτος να είναι συναρπαστικό και άκρως ανταγωνιστικό  καθώς όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί εξίσου σημαντικά προς τέρψη όλων των φιλάθλων
 
Η νέα αγωνιστική περίοδος ξεκινάει με ένα μεγάλο ντέρμπι, αυτό της πρωταθλήτριας και κυπελλούχου της περσινής χρονιάς Δόξας Προσκυνητών και του φιναλίστ του κυπέλλου ΠΑΟΚ Κοσμίου.
 
Τα μάτια όλων είναι στραμμένα σε αυτό το παιχνίδι  καθώς οι δύο ομάδες βάσει δυναμικότητας  και ρόστερ αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν φέτος και να κονταροχτυπηθούν  επί ίσοις όροις για  το πρωτάθλημα.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια με ενδιαφέρον αναμένουμε πως θα παρουσιαστούν οι τρείς νεοφώτιστες ομάδες του πρωταθλήματος που στην πρεμιέρα θα αγωνιστούν όλες εκτός έδρας.
 
Η Νέα Καλλίστη δοκιμάζεται απέναντι στον Ορφέα Ξυλαγανής που θα έχει φέτος στον πάγκο της τον  πολύπειρο Νίκο Ιωσηφίδη, στον Σώστη ο Ηρακλής Σαπών θα αντιμετωπίσει την αξιόλογη Δόξα και ο Ορφέας Στρύμης  θα αγωνιστεί στο βελτιωμένο γήπεδο του Νέου Σιδηροχωρίου απέναντι στην ομάδα της Δόξας που ενισχύθηκε  σημαντικά και αναμένεται να κάνει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα.
 
Τέλος η αγωνιστική ολοκληρώνεται με τα παιχνίδια Αστέρας Αιγείρου-Αετός Μίσχου και  Ελπίδα Σαπών-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων.
 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:

Δόξα Προσκυνητών – ΠΑΟΚ Κοσμίου (Κουμπαράκης, Χούσκογλου, Δημητριάδης)
Ορφέας Ξυλαγανής – ΑΟ Νέας Καλλίστης (Χαρίτσης, Ραϊφ, Ευγενίδου)
Δόξα Σώστη – Ηρακλής Σαπών (Κακουλίδης, Γιασάρης, Ντοσίδης)
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Ορφέας Στρύμης (Ρόϊδος, Ζηλούδης, Τανανάκη)
Αστέρας Αιγείρου – Αετός Μίσχου (Χαμαλίδης, Δανδανίδης, Παναγιωτίδης)
Ελπίδα Σαπών – Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων (Δρακίδης, Τσιαβδαρίδης, Σαρίδης )
Όλα τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 16:30              

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.