ΕΠΣ Θρακης: Παραμενει στη Δοξα Γρατινης ο Παρης Κατσαρος

Θεωρείται από τα φαβορί για την άνοδο η ομάδα του Κώστα Γεμενετζή

Στην Δόξα Γρατινής θα παραμείνει και την επόμενη περίοδο ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της και από τους καλυτερους της ΕΠΣ Θράκης ο Κομοτηναίος μέσος Πάρης Κατσαρός.

Ο 22χρονος τελειόφοιτος του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας και του Τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής θα συνεχίσει στην Δόξα Γρατινής εκτός εάν για εργασιακούς λόγους βρεθεί σε κάποιο σχολείο εκτός της Ροδόπης. Φέτος στην επιστροφή του στα γήπεδα της Ροδόπης μετά από τα 4 χρόνια σε αυτά της Θεσσαλονίκης σε Λαγκαδά, Ηρακλή Αμπελοκήπων, Εθνικό Σοχού και Θύελλα Περιστερώνα, είχε 16 τέρματα με 10 στο πρωτάθλημα και 6 στο κύπελλο σκοράροντας ένα καταπληκτικό τέρμα στο χαμένο τελικό για την ομάδα του κόντρα στον Πανθρακικό.

Ο Κατσαρός αγωνίστηκε από μικρός σε όλα τα πρωταθλήματα υποδομών της Super League με τη φανέλα του Πανθρακικού, ενώ συνέχισε στον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων και στην Δόξα Προσκυνητών πριν πάει για σπουδές στην Θεσσαλονίκη.

H ομάδα της Γρατινής είναι ένα από τα φαβορί για το πρωτάθλημα και με τον Κατσαρό κρατάει ένα από τα βασικά γρανάζια της στον άξονα, ενώ αναμένονται και νέες κινήσεις ενίσχυσης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.