ΕΠΣ Θρακης: Οριστηκαν οι κρισιμες εκλογες για την αναδειξη νεας διοικησης

Στις 2 Φεβρουαρίου οι εκπρόσωποι των ομάδων καλούνται να ψηφίσουν για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Θράκης

Oρίστηκαν για τις αρχές Φεβρουαρίου οι εκλογές στην ΕΠΣ Θράκης. Σύμφωνα με την πρόσκληση, η εκλογοαπολογιστική και εκλογική Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί το απόγευμα της 2ας Φεβρουαρίου, ημέρας Τετάρτης στο ξενοδοχείο «Χρήστος και Εύη».

Τότε θα αναγνωστούν οι εκθέσεις του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού της περασμένης χρονιάς καθώς και του προϋπολογισμού του 2022 και θα εγκριθούν, αλλά ως θέμα στην ημερήσια διάταξη είναι και οι εκλογές.

Συγκεκριμένα, θα εκλεγούν με μυστική ψηφοφορία ο πρόεδρος και οκτώ μέλη του νέου ΔΣ ενώ θα εκλεγούν ακόμα πέντε ως αναπληρωματικά μέλη της διοίκησης. Επίσης θα εκλεγεί τριμελής εξελεγκτική επιτροπή και δυο μέλη ως αναπληρωματικά. Στα σωματεία – μέλη της ΕΠΣ Θράκης θα διανεμηθούν με μέριμνα του ΔΣ όλες οι απαραίτητες πληροφορίες και τα σχετικά έντυπα για την αντιπροσώπευση και συμμετοχής τους στη Γενική Συνέλευση.

Υπενθυμίζεται ότι την επανεκλογή του έχει δηλώσει ότι επιθυμεί να διεκδικήσει ο Μάνος Γαβριηλίδης, ως υποψήφιος πρόεδρος έχει δηλώσει ότι θα κατέλθει ο Μιχάλης Κακουλίδης ενώ προ μηνών είχε εκφράσει ενδιαφέρον να θέσει υποψηφιότητας και ο αδελφός του τελευταίου και παλαίμαχος διεθνής βοηθός διαιτητή Νίκος Κακουλίδης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.