ΕΠΣ Θρακης: Ολοκληρωθηκε η πρωτη φαση του Κυπελλου

Το Σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης όπου οι 12 ομάδες που πέρασαν συν τις 4 τέσσερις που πέρασαν άνευ αγώνα θα μπουν στην κλήρωση για την φάση των «16», που θα είναι σε ομίλους και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της ΕΠΣ Θράκης.
 
Όπως είθισται στον θεσμό του κυπέλλου δεν έλειψαν οι εκπλήξεις . Στους 6 αγώνες του Σαββάτου το θέαμα ήταν πλούσιο καθώς σημειώθηκαν συνολικά 39 γκολ.
 
Το σκορ της ημέρας σημειώθηκε στο γήπεδο της Εκτενεπόλ όπου η Ένωση Ασωμάτων επικράτησε του Πόντου Κομοτηνής με σκορ 3-10.
 
Από τις εκπλήξεις που σημειώθηκαν ήταν ο αποκλεισμός του Ηρακλή Σαπών στην έδρα του από το Αγιοχώρι με σκορ 3-4 και της ερασιτεχνικής ομάδας του Πανθρακικού από την Βιστωνίδα Κοπτερού με 0-1.
 
Οι αγώνες της Κυριακής ήταν εξίσου πλούσιοι σε θέαμα και σημειώθηκαν 26 τέρματα. Η μεγάλη έκπληξη έλειψε στους αγώνες τη+ς Κυριακής που επικράτησαν τα φαβορί.
 
Ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων τα βρήκε σκούρα από τον Α.Ο. Μεσούνης που χρειάστηκε την παράταση για να το κερδίσει 0-1 και να περάσει στην επόμενη φάση.
 
Το σκορ της ημέρας αλλά και της πρώτης φάσης γενικότερα πέτυχε ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου που επικράτησε στην έδρα του με 11-1 του Μύστακα.
 
Ο πρωταθλητής της Β΄ κατηγορίας πέρσι, ΑΠΣ Δοκός, πέρασε χωρίς να κουραστεί στην επόμενη φάση και πήρε τον αγώνα στα χαρτιά, καθώς η γηπεδούχος Α.Ε. Κομοτηνής δήλωσε κώλυμα για να κατέβει να αγωνιστεί.
 
Αναλυτικά οι ομάδες που περνάνε στην φάση των 16:
 
ΠΑΟΚ Κοσμίου, Ελπίδα Σαπών, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, Δόξα Σώστη, Ένωση Ασωμάτων, Ορφέας Στρύμης, Αστέρας Αιγείρου, Α.Σ. Αγιοχωρίου, Αετός Μίσχου, Βιστωνίδα Κοπτερού, Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων, Δόξα Γρατινής, Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, ΑΠΣ Δοκός, Ορφέας Ξυλαγανής. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης φάσης: 

Σάββατo 17 Σεπτεμβρίου
 

Πόντος Κομοτηνής – Ένωση Ασωμάτων  3-10
ΠΑΟΚ Κομοτηνής – Ορφέας Στρύμης  0-3
A.O. Νέας Καλλίστης – Αστέρας Αιγείρου 0-4
Ηρακλής Σαπών – ΑΣ Αγιοχωρίου  3-4
Αετός Μίσχου – Μέγα Πιστό 9-2
ΑΠΣ Πανθρακικός – Βιστωνίδα Κοπτερού 0-1

 
 
Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου
 

Α.Ο. Μεσούνης – Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων  0-1 (Παράταση)
Κομψάτος Πολυάνθου – Αναγέννηση Παγουρίων  2-1
Ελπίδες Κομοτηνής – Δόξα Γρατινής 1-6
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Α.Ο. Μύστακας 11-1
ΑΕ Κομοτηνής – ΑΠΣ Δοκός 0-3 (α.α.)
Ατσάλι Αρχοντικών – Ορφέας Ξυλαγανής 0-4

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.