ΕΠΣ Θρακης: Νικη ψυχης για τη Δοξα Νεου Σιδηροχωριου

Στο φινάλε κόντρα στον Πόντο Θρυλορίου

Μεγάλη νίκη σημείωσε η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου στο φινάλε της αναμέτρησης επικρατώντας του Πόντου Θρυλορίου με 0-1 με σκόρερ του χρυσού τέρματος τον Σωτηράκογλου στο 87΄ με τον παίχτη του Νέου Σιδηροχωρίου να πνίγεται στις αγκαλιές των συμπαιχτών του.

Με αυτό το αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Δόξας Γρατινής με την Ελπίδα Σαπών, το Νέο Σιδηροχώρι φιγουράρει μόνο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Το παιχνίδι, που ήταν το ένα εκ των δύο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής, είχε όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μία ανούσια υπεροχή και να χάνουν πέναλτι στο 43΄ με τον Δημητριάδη να νικιέται από τον νεοαποκτηθέντα Παπουτσίδη.  Νωρίτερα, ο Πόντος απείλησε με τον Χρήστο Κακουλίδη (33΄) και Ξένο (40΄).

Στο δεύτερο ημίχρονο, το Σιδηροχώρι απείλησε στο 50΄ με τον Γιώτη και στο 61΄ με τον Τρούπκο για να λύσει τον «γόρδιο δεσμό» ο Σωτηράκογλου στο 88΄.

Διαιτητές: Χαμαλίδης – Διονίδης – Σιώνη

Πόντος Θρυλορίου: Παπουτσίδης, Νικολαϊδης (78΄ Περπερίδης), Ντέρος, Συγγιρίδης (78΄ Χαμουζάς), Βρόστος, Πουλιάνας, Ποιμενίδης (66΄ Μπάρκουλας), Πλούσιος, Ξένος, Κακουλίδης Χ. (78΄ Αλτίνος)

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου: Καρτάλης, Χατζηθεοδωρίδης, Μπερμπετίδης, Κατσαούνης, Βίκτωρος, Κουκίδης (57΄ Σαπαλίδης), Μάκης, Συμεωνίδης (3΄ λ.τ. Σωτηράκογλου), Δημητριάδης (57 Τρούπκος), Σκουτελιας, Γιώτης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.