ΕΠΣ Θρακης: Με δυο νικες στα ημιτελικα ο Πανθρακικος

Πανθρακικός, Ελπίς Σαπών, Παγούρια και Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων προκρίθηκαν στα ημιτελικά

Εξαιρετικό παιχνίδι έγινε στο Κόσμιο όπου η τοπική ομάδα παρουσιάζοντας πολύ καλή εικόνα κόντραρε τον Πανθρακικό, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ παρότι ουσιαστικά η πρόκριση είχε κριθεί από τον πρώτο αγώνα.

Ο αγώνας είχε λίγες φάσεις και οι δύο προπονητές είχαν τη δυνατότητα να κάνουν τις δικές τους δοκιμές ενόψει των πρωταθλημάτων που αγωνίζονται. Μάλιστα ο Νίκος Μπαχαρίδης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε πολλούς νεαρούς παίκτες και σε παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής για να δει σε πια κατάσταση βρίσκονται. Το γκολ που έκρινε το νικητή σημείωσε ο Φουρλατάρας στο 89ο λεπτό. (Το 4ο προσωπικό στο θεσμό του κυπέλλου).

Οι δύο ομάδες στο τέλος χειροκροτήθηκαν για την προσπάθειά τους – στο τέλος – από τους 100 περίπου φίλους των ομάδων που παραβρέθηκαν.

Διαιτητής:Βαρζακάνος (ΕΠΣ Φωκίδας), Βοηθοί : Χαμαλίδης, Γρηγορούδης (ΕΠΣ Θράκης).

ΚΟΣΜΙΟ: Τριανταφυλλάκης, Γιαννακόπουλος, Κορωνάκης, Βλάχος, Ηλιόπουλος(71΄Λίβας)  , Χρήστου, Μαρουντάς,Ανδρεάδης(46΄Δελδήμος), Σούλε, Νέμτσας(71΄Λαζαρίδης), Κουτσουρόπουλος

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ : Φαϊτατζόγλου, Τσώλας, Γκαγκάνης, Σιδηρόπουλος, Κούσουλας, Σακάρης(46΄Φουρλατάρας), Γιαννακιτσίδης, Βαφειάδης(65΄Σμάλης), Μπεναβέλης(46΄Δόγκας), Αρετάς(46΄Γκουτσίδης), Μπαϊκαρά(46΄Στοϊνοβιτς)

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών (Με έντονα γράμματα οι ομάδες που προκρίθηκαν)

ΠΑΟ Κοσμίου – Πανθρακικος 0-1

Ορφέας Στρύμης – Ελπίδα Σαπών 0-2

Ατσαλι Αρχοντικών – Σπαρτακος Αγίων Θεοδώρων 0-1

Αναγέννηση Παγουρίων – Δόξα Γρατινής 1-1 (4-2 πεν)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.