ΕΠΣ Θρακης: Εντυπωσιακη Δοξα Νεου Σιδηροχωριου πηρε το ντερμπι
Στο γήπεδο Νέου Σιδηροχωρίου «Ιωάννης Στράντζαλης» η Δόξα συνέτριψε με 7-2 την Ελπίδα Σαπών, κάνοντας το «3 στα 3» και διατηρώντας την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 18 τέρματα σε τρεις αγωνιστικές.
Το παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε ως ντέρμπι, εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο από την ομάδα του Σπύρου Κουτσογιάννη, η οποία από νωρίς έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.
Το σκορ άνοιξε μόλις στο 4’ ο Δημητριάδης, με την Ελπίδα να ισοφαρίζει στο 15’ με πέναλτι του Αγροκώστα. Η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους: Σκουτελιάς (18’), Δημητριάδης με πέναλτι (23’), Φαναρτζής με απευθείας κόρνερ (28’) και Βιτώρος με κεφαλιά (34’) διαμόρφωσαν το 5-1. Στο 39’ η Ελπίδα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσιλιγγίρη.
Στην επανάληψη, ο Αγροκώστας μείωσε σε 5-2 (47’), όμως ο Βιτώρος (75’) και ο Σιδηρόπουλος (82’) έγραψαν το τελικό 7-2.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
