ΕΠΣ Θρακης: Εφτασε τα 100 γκολ ο Πανθρακικος

Επικράτησε με 3-0 του Πόντου Θρυλορίου

Πραγματοποιώντας μία ακόμη πολύ καλή εμφάνιση η …αρμάδα του Νίκου Μπαχαρίδη επιβλήθηκε  με  3-0 του αξιόμαχου Πόντου Θρυλορίου, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής ημέρας της Α Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης, σημειώνοντας ταυτόχρονα την 20η της νίκη.

Ο Πανθρακικός ήταν ο κυρίαρχος στην αναμέτρηση, όμως θα πρέπει να σταθούμε στην μαχητικότητα των αντιπάλων του και την θετική εικόνα που έβγαλαν κυρίως στο αμυντικό σκέλος

Το σκορ άνοιξε στο 29΄ ο έμπειρος Αμέτ Ερκάν, με κοντινό πλασέ, για να λήξει έτσι και το ημίχρονο. Στην επανάληψη οι νικητές έχασαν μεγάλες  ευκαιρίες για να με τον Φουρλατάρα (δύο φορές), τον Γκουτσίδη και τον Αντωνιάδη. Τελικά το 2-0 σημείωσε ο Αντωνιάδης στο 77΄με έξυπνο κοντινό πλασέ και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με μία υπέροχη και δυνατή κεφαλιά του Λειβαδιώτη.

Μάλιστα το πρώτο αυτό φετινό τέρμα του αμυντικού του Πανθρακικού, που πρόσφατα επέστρεψε από τραυματισμό έμελλε να είναι και το 100ο των «Πρασίνων» στη φετινή αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα.

Ρεσιτάλ διαιτησίας απο τον Μπαλάφα, που είχε συνεργάτες – ως βοηθούς – τους πολύ καλούς Κελεσίση και Καρακασίδη.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ : Σοφούλης, Καλογρανάς, Γκουτάκης, Σιδηρόπουλος, Λειβαδιώτης, Σμάλης, Φουρλατάρας, Δραγανίδης, Βάσκος, Αντωνιάδης (80΄Σοπιάδης), Αμέτ Ερκάν (46΄Γκουτσίδης)

ΠΟΝΤΟΣ ΘΡΥΛΟΡΙΟΥ : Κουκούλης, Δημητριάδης (52΄Γουσίδης), Συνέσιος , Τροκάνας, Χαμουζάς, Σιγγιρίδης, Πουλιάνας (84΄ζουρναζίδης), Κακουλίδης Θ. (52΄Ηλιάδης), Ευαγγέλου (84΄ Λουπέλης), κακουλίδης Χρ., Περπερίδης (57΄Μουρατίδης)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.