ΕΠΣ Θρακης: Δοθηκε το ποσο στην πυροπληκτη οικογενεια απο τον Σωστη

Για μία ακόμα φορά ο αθλητισμός βρίσκεται στο πλευρό της κοινωνίας

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης σε ειδική εκδήλωση στα γραφεία της ΕΠΣ Θράκης, η τελετή παράδοσης-παραλαβής της επιταγής με το ποσό που συγκεντρώθηκε στο Super Cup «Νίκος Ντοσίδης», όπου τέθηκαν αντιμέτωποι η πρωταθλήτρια ΕΠΣ Θράκης Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου και ο κυπελλούχος Πανθρακικός με νικητή τους «Πράσινους» αλλά κυρίως την ανθρωπιά.

Στην παρουσίαση μίλησαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης κ. Μάνος Γαβριηλίδης και οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων κ. Μπάμπης Σακάρης (Πανθρακικός) και κ. Γιάννης Μανίτσας (Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου).

Όλοι στάθηκαν στη σημασία που έχει η στήριξη των συνανθρώπων μας μέσα από αθλητικά δρώμενα αλλά και στο γεγονός πως η διεξαγωγή του Super Cup στη μνήμη του αδικοχαμένου Νίκου Ντοσίδη πραγματοποιήθηκε σε καθημερινή ημέρα με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η επιθυμητή ανταπόκριση από πλευράς κόσμου.

Η ΕΠΣ Θράκης μέσα από τις δράσεις της βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της κοινωνίας, προσπαθώντας να «ανακουφίσει» τον πόνο συμπολιτών και να τους ενισχύσει οικονομικά. Αυτή άλλωστε είναι και η φιλοσοφία του προέδρου της ΕΠΣ Θράκης κ. Μάνου Γαβριηλίδη.

Η οικογένεια, που παρέλαβε την επιταγή, δεν έκρυψε τη συγκίνηση της για την κίνηση και το ποσό, το οποίο θα είναι η αρχή για να προσπαθήσουν να φτιάξουν μέσα από τις στάχτες τη ζωή τους.

Για την ιστορία, το πόσο που συγκεντρώθηκε και δόθηκε ήταν 3.010 ευρώ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.