ΕΠΣ Θρακης: Δοθηκαν τα χρηματα του τελικου στο Συλλογο «Δυναμη Ψυχης»

Κόπηκαν συνολικά 1554 εισιτήρια και συγκεντρώθηκαν 3.108 ευρώ

Επιβεβαιώνοντας την πρόθεση της να βρίσκεται το τοπικό ποδόσφαιρο δίπλα στην τοπική κοινωνία και να την στηρίζει, η ΕΠΣ Θράκης μέσω του προέδρου της Μάνου Γαβριηλίδη, παρέδωσε στον Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Ροδόπης «Δύναμη Ψυχής», επιταγή 3.108 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στα έσοδα του φετινού τελικού κυπέλλου της ΕΠΣ.

Στην σεμνή τελετή στα γραφεία της ΕΠΣ, παραβρέθηκαν οι εκπρόσωποι των δυο φιναλίστ του τελικού και συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Πανθρακικού Χαράλαμπος Σάκκαρης και ο Γ.Γ. της Δόξας Γρατινής Βασίλης Κραβαρίτης.

Όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, τα έσοδα του αγώνα διατέθηκαν στο Σύλλογο «Δύναμη Ψυχής», για να στηριχθεί η αξιέπαινη δραστηριότητα του και για αυτό και οι ομάδες κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Κομοτηνής, φορούσαν μπλουζάκια με το σήμα του συλλόγου.

Παραλαμβάνοντας την επιταγή η πρόεδρος του συλλόγου «Δύναμη Ψυχής» Ροδούλα Κοκκινάκη, ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία και για την προσφορά τόσο την ΕΠΣ όσο και τις δυο ομάδες, ευχόμενη καλή επιτυχία στο έργο της και στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις αντίστοιχα και γενικότερα στην προσπάθεια για την ανάπτυξη του τοπικού ποδοσφαίρου.

Για την ιστορία, στον τελικό που προσέλκυσε μεγάλο φίλαθλο ενδιαφέρον, κόπηκαν 1554 εισιτήρια με κόστος δυο ευρώ το καθένα, ενώ το κύπελλο «σήκωσε» ο Πανθρακικός επικρατώντας 7-6 στην διαδικασία των πέναλτι, μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που ολοκληρώθηκε, στην κανονική του διάρκεια και στην παράταση, με τις δυο ομάδες ισόπαλες 3-3.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.