ΕΠΣ Θρακης: 9η Αγωνιστικη Α΄ Ερασιτεχνικης κατηγοριας

Για την 9η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο ξεχωρίζει το ντέρμπι μεταξύ του πρωτοπόρου και αήττητου ΠΑΟΚ Κοσμίου και της Ελπίδας Σαπών.
 
Για τους γηπεδούχους το ζητούμενο είναι μόνο η νίκη που θα τους κρατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.
Από την άλλη η ψυχολογία στην Ελπίδα Σαπών είναι στα ύψη μετά τη νίκη την προηγούμενη αγωνιστική επί της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου με 3-0. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο στρατόπεδο της ομάδας των Σαπών θα τα δώσουν όλα για μια επικράτηση καθώς το ενδεχόμενο νίκης θα τους βάλει για τα καλά στο κυνήγι της πρωτιάς.
 
Ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, που ακολουθεί στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 21 βαθμούς, λογικά δεν θα δυσκολευτεί απέναντι στον Ηρακλή Σαπών εκτός έδρας, ο οποίος παρά τα ατυχή αποτελέσματα τις 2 τελευταίες αγωνιστικές παρουσιάζει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο προς το καλύτερο.
 
Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου στο γήπεδο της θα υποδεχθεί τον Ορφέα Ξυλαγανής. Στην ομάδα του Νέου Σιδηροχωρίου μετά την ήττα το προηγούμενο Σάββατο από την Ελπίδα Σαπών δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλεια βαθμών και έτσι η νίκη είναι μονόδρομος. Από την άλλη ο Ορφέας Ξυλαγανής προέρχεται από ισοπαλία με τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων στην έδρα του και σίγουρα θα κυνηγήσει τους βαθμούς.
 
Μετά από αρκετό διάστημα ο Ορφέας Στρύμης επιστρέφει στο γήπεδο του, όπου θα αντιμετωπίσει τη Δόξα Γρατινής. Οι γηπεδούχοι την προηγούμενη αγωνιστική έχασαν από τη Δόξα Σώστη, ενώ η ομάδα της Γρατινής επίσης ηττήθηκε από το Κόσμιο με 2-4.
 
Στους Αγίους Θεοδώρους ο γηπεδούχος Σπάρτακος θα αγωνιστεί με τον Αστέρα Αιγείρου σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι καθώς και οι δύο ομάδες «καίγονται» για βαθμούς, αφού βρίσκονται αρκετά κάτω στον βαθμολογικό πίνακα.
 
Τέλος η Δόξα Σώστη, με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πρώτη της νίκη επί του Ορφέα Στρύμης με 0-2 την προηγούμενη αγωνιστική, θα υποδεχθεί με ανεβασμένη ψυχολογία την Ένωση Ασωμάτων που παρά τα προβλήματα μετράει δύο συνεχόμενες νίκες. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 9ης αγωνιστικής της A΄ κατηγορίας 

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων – Αστέρας Αιγείρου: Παπαγεωργίου, Μωραΐτης, Τανανάκη
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Ορφέας Ξυλαγανής: Κιγιτζή, Τζιώτζιος, Καραγιάννης
Ηρακλής Σαπών – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου: Χαμαλίδης, Κοτσαρίδης, Κορομπελης
ΠΑΟΚ Κοσμίου – Ελπίδα Σαπών: Ρόϊδος, Δημητριάδης, Δανδανίδης
Δόξα Σώστη – Ένωση Ασωμάτων: Κακουλίδης, Καρακασίδης, Παπαδόπουλος
Ορφέας Στρύμης – Δόξα Γρατινής: Χούσκογλου, Γκιόσης, Μπαλάφας

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.