ΕΠΣ Θρακης: 8η Αγωνιστικη Play Off Α΄ Ερασιτεχνικης Κατηγοριας

Δεν κατέβηκε να αγωνιστεί ο Ίασμος σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ποινή της ΕΠΣ

Την Τετάρτη 24/5 διεξήχθη η εμβόλιμη 8η αγωνιστική των Play Off  της Α΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης η οποία πραγματοποιήθηκε κάτω από την σκιά της τιμωρίας του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου μετά από απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής για τα επεισόδια που έγιναν στο παιχνίδι με τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου.
 
Για αυτόν τον λόγο σε ένδειξη διαμαρτυρίας η ομάδα του Ιάσμου δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Δόξα Γρατινής το οποίο πήρε η ομάδα του Τάσου Μπόζη 3-0 στα χαρτιά.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες  η ομάδα του Ιάσμου  παρέδωσε στην ένωση αίτηση παραίτησης από το πρωτάθλημα για το ένα παιχνίδι που έχει για να αγωνιστεί καθώς το επόμενο με το Κόσμιο βάσει της τιμωρίας το χάνει με 0-3.
 
Στα παιχνίδια που είχαμε αγωνιστική δράση η πρωτοπόρος Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου  διατήρησε τη βαθμολογική διαφορά καθώς επικράτησε 3-0 του Ορφέα Ξυλαγανής με τέρματα που πέτυχαν οι Χρήστος Κόσιης, Άγγελος Μαυράκης και Σάκης Γιαννακίδης .
 
Στο Κόσμιο ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ επικράτησε 2-0 της Ελπίδας Σαπών και πλέον βρίσκεται μόνος δεύτερος στον βαθμολογικό πίνακα έχοντας 5 βαθμούς διαφορά από την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου. 
Τα τέρματα για τους νικητές πέτυχαν οι Φλέγγας και Ερκάν. 

Τα αποτελέσματα  της 8ης αγωνιστικής  των Play Off

 Δόξα Γρατινής – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 3-0 (α.α.)
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Ορφέας Ξυλαγανής 3-0
ΠΑΟΚ Κοσμίου – Ελπίδα Σαπών 2-0

 

Η Βαθμολογία των Play Off 

1 Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 37
2 ΠΑΟΚ Κοσμίου 32
3 Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 29  
4 Ελπίδα Σαπών 25
5 Δόξα Γρατινής 20
6 Ορφέας Ξυλαγανής 18

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.